Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Cserháti-Herold Janka © LaDea
Cserháti-Herold Janka
Hormonmentes.hu webshop és a LaDea szexwellness oldal alapító tulajdonosa

Janka a gyengéd fogamzásgátlás és a termékenységtudat szakértője, a szexuális neveléssel foglalkozó Hormonmentes YouTube csatorna és az Intimszféra Podcast alkotója, illetve három gyermek édesanyja.  

Arra tanítja a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására. Az elmúlt 8 évben több mint 5000 nő vett részt online termékenységtudat-tanfolyamain. Vállalkozásának és növekedésének alappillérei az elhivatottság, a küldetéstudat, a tartalommarketing és az őszinte, tabumentes kommunikáció legyen szó női egészségről, szexről, szexuális nevelésről, anyaságról vagy cégépítésről. Adott már elő a TEDx Youth Budapest konferencián és a Semmelweis Egyetemen is.


Vállalkozását saját problémakörből kiindulva alapította, saját kérdéseire keresett válaszokat fogamzásgátlásra, ciklusra, termékenységre vonatkozóan. Később úgy érezte, hogy a közösségi médiában is ideje nyíltan beszélni a szexről. Szilárdan hisz abban, hogy a női test, a ciklus, a termékenység és a szexualitás ismerete felszabadító, erőt és magabiztosságot adó tudás, amely az élet más területein is pozitív változásokat hozhat.


Instagram - Cserháti-Herold Janka

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE