Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kovalcsik Kriszti - Lustalány © Hantos Márti
Kovalcsik Kriszti - Lustalány
Influenszer

Gyakran feltett kérdés vele kapcsolatban az, hogy miért Lustalány az Instagram oldalának a neve. Ezt a nevet valójában nem ő adta magának, hanem már kisebb korában a körülötte lévő felnőttek. Fiatalkora óta gondja van a súlyával, és az azzal biztosan összeköthető lustasággal. A körülötte lévő embereknek ez volt az egyik kedvenc témája vele kapcsolatban. Minden más, az, hogy mennyit sportol, hogy tanul, hány nyelvet beszél, milyen barát, mennyire megbízható, milyen munkaerő lehet, mindig eltörpült a téma mellett.

 

 

Úgy gondolta, hogy legyen hivatalosan is Lustalány, remélve, hogy így más oldaláról is megmutathatja magát. Ezért nincs az oldalán olyan ügy, amiért konkrétan kiállna, viszont sok olyan van, ami foglalkoztatja, és ami az igazságérzetét piszkálja. Mint a Liluland moderátora, felhúzza magát azon, ha a kommentelők sértő megjegyzéseket tesznek egy ismert nő külsejére, csak, mert " ő celeb, bírja az ütéseket. Mint volt angoltanár elmondhatatlanul zavarja, amikor az oktatási helyzet miatt fizika tanárok próbálnak gyerekeket tanítani egy olyan nyelvre, ami később a világot megnyitná előttük.

Az egyik legkedvesebb pillanat számára a közösségi oldalán az, amikor privát üzeneteket kap, amelyekben köszönetet mondanak amiért inspirálja őket, hogy merjenek segítséget kérni. Mint anyuka, figyel arra, hogy posztjai ne keltsenek más nőkben rossz érzést, és ne tűnjön úgy, mintha mindent tökéletesen csinálna, csak azért, mert a napjának egy töredékét teszi közzé, ami tökéletesnek tűnhet.

Büszke arra, hogy lassan kialakult egy olyan közösség az oldalán, amitől ő bátran mondhatja magát influenszernek, ahol még akkor sem szállnak egymás torkának, ha érzékeny témákban nem értenek egyet, ahol soha, senkitől nem látott még olyat, hogy ne tisztelte volna a másik nézőpontját, és ahol igazán működik a #womensupportwomen. Örömmel tölti el, hogy számos nő oszt meg vele sikertörténeteket. 

Gyakran érkeznek üzenetek anyukáktól, akik azt osztják meg vele, hogy a posztjai inspirálják őket ahhoz, hogy ne hagyják ki a családi fotókat, még akkor sem, ha sokáig kerülték azokat, mert zavarta őket, hogy hogyan néznek ki. Egyesek pedig elmondják neki, hogy szenteste visszavonulva újraolvassák az egyik étkezési zavarról szóló posztját, miután családjuk egész este kritizálta őket az étkezésük miatt. 

A "content creator" tevékenysége számára lehetőséget teremt arra, hogy része legyen egy fantasztikus közösségnek, ami egy kicsit visszaadja a reményt, hogy valóban léteznek kiváló nők, akik örömmel osztoznak egymás sikereiben, és megmerik mutatni, ha hibáznak. Ráadásul nem félnek attól sem, ha bebizonyosodik, hogy távol állnak a tökéletességtől. Pont, mint amilyen Lustalány maga.

Instagram- Lustalány

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE