Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Iványi Orsolya © Gregus Máté
Iványi Orsolya
Kommunikációs szakértő, menopauza edukációs aktivista

Iványi Orsolya az “Éljenek a 40 feletti nők” mozgalom és közösség alapítója, melynek ma már több, mint 25.000 tagja van. Missziója, hogy segítse a változókorban lévő nőket, eltökélt szándéka, hogy a menopauza új megítélést kapjon, úgy ahogy a 40 feletti nők korosztálya is, mely jelenleg megítélése szerint láthatatlanságra van ítélve. Szeret tabukat döntögetni és tévhiteket eloszlatni. 2020-ban Magyarországon elsőként indított munkahelyi menopauza programot cégeknek.

2023-ban a Magyar Menopausa Társaság vezetőségi tagjává választották, annak ellenére, hogy nem orvos. Két könyve jelent meg, saját életrajza Toszkán Lovestory avagy van élet 40 felett is címmel, és a Mindent a változókorról című tudományos-személyes ihletésű menopauza kalauz, ennek alkalmából megcsinálta tavaly az ország első menopauza turnéját. Több, mint 15 évig volt multicégek és ügynökségek kommunikációs menedzsere Budapesten és Londonban, jelenleg egyszemélyes kommunikációs ügynökségét Toszkánából vezérli, ahova férje révén költözött 8 évvel ezelőtt. 

Weboldal - Iványi Orsolya

Instagram - Éljenek a 40 feletti nők

Weboldal - Munkahelyi Menopauza

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE