Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szilágyi Csenge © Borovi Dani
Szilágyi Csenge
Színművész

2013-ban Novák Eszter és Selmeczi György zenés színész osztályában végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen. Mindig is a színház volt a nagy és igazi szerelme. A megismételhetetlen pillanatok miatt, a jelenidejűség valami olyasmi erőt gyakorol rá, amit a film nem tud. Ez valami megmagyarázhatatlan erő, kölcsönhatás, ami most 2024-ben valahogy még jobban magával ragadja, mint akkor, amikor kijött az egyetemről.

 

A Junior Príma díjas színésznő két évig dolgozott a Central Színházban, majd szerződést kötött a Vígszínházzal. Úgy érzi, az embereknek is nagyobb szükségük van a színházra, hogy valódi embereket nézzenek, itt és most. Nem hiszi, hogy feladat felvenni a versenyt a filmmel. A lélek, a szív a fontos. Ahogyan a  színház 93 éves fodrászát, Irmikét idézi: "a színpad egy nagyon különös hely, megmutatja, hogy kinek van szíve és mekkora." Ő ebben hisz.

A szinkron is sokáig nagy szerepet játszott az életében, ma már igyekszik mindenben az egyensúlyra törekedni, mert úgy érzi, az "elaprózódás" valami olyasmi, ami folyamatosan veszélyezteti a harmóniát és az igazán elmélyült munkát. Folyamatos életcélja a munka és a magánélet egyensúlyban tartása és összeegyeztetése. Szeret egyszerű ember lenni a hétköznapokban, háziasszony akár, aki főz, mos, takarít, míg a színésznő énjét csak a színházban hívja elő.


Instagram- Szilágyi Csenge

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Az év színésznője további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE