Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Balsai Móni
Balsai Móni
Színművész

Szabadúszó színészként számos színházi darabban találkozhat vele a közönség, de filmsorozatok és játékfilmek kulcsszerepeiben való alakításáról is ódákat zengenek, hol a kritikusok, hol a közönség. Jelenleg a Centrál Színházban, a Trojka Színházi Társulat darabjaiban és a Jászai Mari Színházban is játszik. 

 

Tagja volt a Pesti Magyar Színháznak 2011-2016-ig, Székesfehérvári Vörösmarty Színháznak 2009-2011-ig és a Győri Nemzeti Színháznak 2001-2009-ig. A társulati tagság mellett olyan fővárosi és vidéki színházakban is játszott vendégszereplőként, mint a Rózsavölgyi Szalon, a Játékszín, a Budaörsi Latinovits Színház, a Karinthy Színház, a Sirály, a Scallabouche Társulat, a Soproni Petőfi Színház, valamint a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház. 

Több interjújában kiemeli, hogy szeret szórakoztatni, kedveli a vígjátékokat, ha nevet a közönség, viszont közel állnak hozzá a komolyabb, súlyosabb üzenettel bíró alkotások. Emiatt volt fontos állomás és nagy büszkeség az életében, hogy részese lehetett Szakonyi Noémi Veronika Hat hét című 2023-ban bemutatott filmjének, amely egy tinédzser lány szemszögéből mutatja be a nyílt örökbeadás érzelmi hullámvasútját. 

A Jászai Mari-díjas színésznő munkásságát számos díjjal és elismeréssel ismerték el. Tavaly a Shirley Valentine című monodrámában nyújtott alakításáért megkapta a MOST FESZT 2023 közönségzsűrijének díját, amely darab azóta is nagy sikerrel fut a Centrál Színházban. 

 Instagram- Balsai Móni 

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Az év színésznője további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE