Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nagy Katica
Nagy Katica
Színművész

Katica szabadúszó művészként tevékenykedik, főleg független színházi előadásokban tűnik fel. Emellett jelentős szerepeket kapott mozifilmekben. Bár főleg nagyjátékfilmekben szerepel, 2021-ben a "Mintaapák" című sorozatban is megmuthatta tehetségét. Kilenc éves kora óta szinkronizál, számos nemzetközi világsztár magyar hangjaként ismert.

Nagy Katica 2019-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Legutóbb az elmúlt évek legsikeresebb mozifilmjében, a Semmelweis női főszerepében láthattuk Emma Hoffmann, egy osztrák ápolónő szerepében Vecsei H. Miklós oldalán. A filmben nyújtott alakításáért elnyerte a XXI. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon a legjobb színésznőnek járó díját, illetve részt vett a Torontói EU Filmfesztiválon, ahol a film a közönségdíjjal térhetett haza. 

Katica számára kiemelten fontos a környezet- és az  állatvédelem, emellett vegetáriánus életmódot folytat. Aktívan részt vesz a MAVED - Magyar Macskavédő Alapítvány idei kampányában, hogy támogassa az állatokat. Szabadidejében szívesen főz, sportol, kirándul, vagy éppen egy moziban ül.


 Instagram- Nagy Katica  

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Az év színésznője további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE