Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Molnár Szilvia © Ben Mistak
Molnár Szilvia
Író

A magyar származású írónőről tavaly már a The New York Times és a The Guardian is cikket hozott le az Üvegház című könyvének debütálása kapcsán. Szilvia a New York-i székhelyű irodalmi ügynökség külföldi jogok igazgatója és a The Nursery című bemutatkozó regény szerzője, amelyet az év kiemelkedő könyvének választott a New York Times.

 

 

A Soft Split című kötet szerzője. Művei a Guernica, a Lit Hub, a Triangle House Review, a Two Serious Ladies, a The Buenos Aires Review és a Neue Rundschau folyóiratokban is megjelentek. Írásait a sötét humor, az irónia és az abszurditás jellemzi, amely a 2023-ban meghökkentő őszinteséggel megírt Üvegház (The Nursery) című könyvét is teljes mértékben áthatja. Az Üvegház című könyve nyolc nyelven jelent meg.

Szilvia budapesti származású, Svédországban nőtt fel. A texasi Austinban él.


 Instagram- Molnár Szilvia

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Az év szerzője további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE