Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Varga Priszcilla © Ana Santl
Varga Priszcilla
Interior stylist, art director

Főként interior stylistként és art directorként dolgozik különböző nemzetközi projektekben, elsősorban Koppenhágában és Budapesten. Szerinte a kreatív szakmában sosem lehet tudni milyen feladattal kerül szembe az ember lánya. Szívesen kísérletezik új dolgokkal, melynek köszönhetően volt már kéz- és haj modell, művészeti tanácsadó, de 3D látványtervező asszisztens is. A számtalan megoldandó feladat mindig fejlődésre készteti, ami a következő projektben akarva akaratlanul is előnyére válik.

 

 

Ars Poeticája mindig is az volt, hogy a tartalom amit megoszt, elsődlegesen a saját esztétikai elvárásának feleljen meg, és ne feltétlenül az aktuális trendeknek. Emiatt az önazonosság miatt, legtöbb üzleti kapcsolata a közösségi médián keresztül talált rá, melyből nem egyszer valódi barátság alakult ki.

A közösségi médián túl, legújabb szenvedélye, időszakos hírlevele az “unsolicited” amelyben kötetlenül mesél mindennapjairól, aktuális hóbortjairól és inspirációiról.”

ELLE AWARDS 24

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.

Az év fiatal tehetsége további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2024 május 12. 23:55-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE