Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tragédia

Meggyilkolt barátját gyászolja Vilmos herceg

2022. július 28.

2 perc olvasás

ELLE
gyász gyilkosság vilmos herceg Katalin hercegné
Meggyilkolt barátját gyászolja Vilmos herceg
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Vilmos herceg megtörten írt egy barátja tragikus haláláról. 


Meggyilkolták Vilmos herceg egy barátját. Anton Mzimba dél-afrikai vadőrrel tavaly novemberben a herceg még telefonon is beszélt. A férfit a háza előtt lőtték le kedden. A tragikus hírről elsőként a The Helping Rhinos szervezet számolt be, akik elmondták, hogy a vadőrök, akik az állatok védelmét szolgálják mindennap, rengeteg fenyegetésnek vannak kitéve. 

Vilmos herceg a Katalin hercegnével közösen használt Twitter-fiókján írt megtörten a férfi haláláról:

Rendkívül szomorú vagyok, amiért meggyilkolták Anton Mzimbát, akivel tavaly novemberben beszéltem. Az olyan elkötelezett és bátor vadőrök, mint Anton, központi szerepet töltenek be Afrika fantasztikus vadvilágának megőrzésében. A felelősöket sürgősen bíróság elé kell állítani. Gondolok a családjára

 - írta a bejegyzésében Vilmos. 

Videóchaten beszéltek

Vilmos herceg tavaly ősszel videóchaten beszélt Mzimbával az elefántcsont-csempészek elleni küzdelemről. A parkőr akkor elmondta Vilmosnak, hogy egy nagyon jól szervezett bűnözés. Vilmos herceg számos olyan ügyet támogat, ami elősegíti a vadon élő állatok kereskedelmének felszámolását és a veszélyeztett fajok megsegítését Afrikában. Valószínűleg Mzimba halálának is köze van ahhoz, hogy mindvégig az illegális kereskedelem ellen dolgozott és ezért gyilkolhatták meg. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves