Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Veszteség

Katalin hercegné gyászol – fontos személyt veszített el

2022. július 15.

2 perc olvasás

ELLE
szülés gyász vilmos herceg halálhír Katalin hercegné szülésfelkészítő
Katalin hercegné gyászol – fontos személyt veszített el
© STRINGER / Anadolu Agency via AFP

Életének egyik fontos szereplőjétől kellett örökre búcsút vennie Katalin hercegnének.


Az egész királyi család, különösen Katalin hercegné gyászolja életének egyik meghatározó szereplőjét. A napokban ugyanis, 74 éves korában elhunyt Christine Hill, aki szülésfelkészítőként fontos szerepet játszott a cambridge-i hercegné első gyermeke, György herceg születésénél.

Vilmos herceg és Katalin hercegné az első várandósság alkalmával gyakran ellátogatott a szakértőhöz útmutatásért és jó tanácsokért, mindeközben pedig szoros kapcsolat alakult ki közöttük.

Christine egy korábbi interjújában lelkesen mesélt a Katalin hercegnével töltött időszakról: arról, hogy elragadónak tartja a hercegnét, és pontosan olyan a való életben is, mint amilyennek a magazinokban és a képernyőkön tűnik. Azt is hozzátette, biztos benne, hogy Vilmos herceg a lehető legnagyobb támogatást nyújtja feleségének a szülőszobában.

Rémisztőnek írta le a szülést Katalin hercegné

A cambridge-i hercegné korábban egy podcast interjúban elárulta, hogy mindhárom gyermekével viszonylag nehéz várandósságot élt át. György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel egyaránt rémes terhességi rosszullétek gyötörték, a szülésre pedig rémisztő élményként emlékszik vissza.

Katalin hercegnő szívügyének tartja a női egészségügy támogatását, idén áprilisban a Place2Be királyi védnökeként ellátogatott a Royal College of Midwives (Bábák Királyi Kollégiuma) és a Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (Szülészek és Nőgyógyászok Királyi Kollégiuma) szervezetekhez, hogy felhívja a figyelmet a nők egészségügyi ellátására.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves