Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Body shaming

Kitálalt a volt Victoria's Secret dolgozó - teste miatt alázták meg

2022. július 27.

2 perc olvasás

ELLE
body shaming victoria's secret testszégyenítés
Kitálalt a volt Victoria's Secret dolgozó - teste miatt alázták meg
© Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin /

A Victoria's Secret egykori dolgozója kitálalt arról, hogy min kellett keresztülmennie. 


Egyre több sötét titok lát napvilágot a Victoria's Secretről. A Hulu dokumentumsorozatának a legújabb részében Casey Crowe Taylor, egykori dolgozó tálalt ki arról, hogy mennyire megalázta Ed Razek, aki vállalati felsővezető volt a cégnél 1983-tól 2019-ig. 

Keveset dolgoztak együtt

Casey Crowe Taylor, aki a vállalatnál PR-os volt,  a People magazinnak elárulta, hogy nagyon kevés alkalom volt, amikor ő és Ed Razek együtt dolgoztak, de egy fotózáson, a férfi annyira megalázta, hogy az élmény máig egy fájó pont neki.

2015 júniusában, a forgatáson voltunk, ahol felállítottak egy büfét. Felálltam, hogy még egyszer oda menjek, de Ed megállított és megkérdezte, hogy tényleg még több kajáért megyek-e. Lefagytam. Majd azt mondta, hogy nem tudja, hogy nézek tükörbe reggelente

- idézte fel a fájó emléket Casey.

Remegtem. Annyira összezavaró, bántó és sokkoló volt, hogy terrorizáltak és zaklattak a semmiből a világ legnagyobb szupermodelljei előtt. Rájöttem, hogy ez nem normális. Ennek nem szabadna egy elfogadható dolognak lenni, de a viselkedését normálisnak tekintették

- folytatta az egykori dolgozó.

Nem tudott kiállni magáért

Casey elárulta, hogy hét évvel ezelőtt nem volt abban a pozícióban, hogy kiálljon magáért, de később a főnökének, Monica Mitronak jelezte, hogy mi történt. Arról azonban nincs információ, hogy a cégnél valaki beszélt-e Ed Razekkel a történtekről. Casey azonban úgy döntött, hogy új állás után néz. 

Amúgy Casey. Ed néha nagyon fura vicceket mond. Ugye? 

- mondta Monica Mitro Casey-nek, aki ezután határozta el, hogy nem marad a cégnél. 

Nehéz volt a távozás

Casey elárulta, hogy a fájdalmas emlék ellenére nehéz volt ott hagynia a Victoria's Secretet, ugyanis ez volt álmai munkája és voltak időszakok, amikor nagyon boldog volt. Azonban az egykori dolgozó elárulta, hogy Ed Razek többször tett bántó megjegyzéseket a nőkkel kapcsolatban. A férfi egyszer azt mondta, hogy a nők csak azért edzenek, hogy jól nézzenek ki meztelenül a férfiaknak. 

Szexuális erőszakkal vádolják

Ed Razek viselkedésével kapcsolatban az elmúlt években több Victoria's Secret dolgozó és modell szólalt fel. Az érintettek szerint szexuálisan zaklatott többeket. A botrány kirobbanása után 2019-ben távozott a cégtől. Ed Razek a mai napig tagadja, hogy bárkit zaklatott volna és végül sosem ítélték el. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves