Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MODELLEK

Újabb sötét titkok láttak napvilágot a Victoria’s Secretről

2022. július 14.

2 perc olvasás

ELLE
Amerika divatbemutató Jeffrey Epstein modellek victoria's secret Les Wexner
Újabb sötét titkok láttak napvilágot a Victoria’s Secretről
© Shutterstock

Azáltal, hogy Rosie Huntington-Whiteleyt, Gisele Bundchent, Miranda Kerrt, Heidi Klumot és Helena Christensent csillogó tangákba, apró melltartókba, tűsarkúba és angyalszárnyakba öltöztette a Victoria's Secret, az amerikai cég megváltoztatta a női fehérneműk arculatát. De milyen áron?


Victoria's Secret angyalnak lenni kiváltság volt. A modellek között igazi kitűnési lehetőség a szakmában. Nem megleop, hogy rövid idő alaatt 6 milliárd font értékű márkává tették a vállalatot, ám rendkívül sötét titkokat őriztek a működésről a zárt ajtók mögött.

Megfélemlítés, elhallgattatás - súlyos vallomások az egykori Victoria's Secret modellektől

Ám bár lehet, hogy a nők felhatalmazását hirdették nyilvánosan, a csillogás mögött megfélemlítés és zaklatás vádjai, a sokszínűség elfogadásának megtagadása és a világ egyik leghírhedtebb szexuális bűnelkövetőjével való nyugtalanító kapcsolat húzódott meg.

Most egy új, minden titkot eláruló dokumentumfilm felfedi a kapcsolatot a Victoria's Secret alapítója, Les Wexner, és az elítélt szexkereskedő Jeffrey Epstein között. Azt állítják, hogy a két férfi 20 évig közeli barátságban élt, ugyanazon a birtokon éltek, és Wexner meghatalmazást adott Epsteinnek a vállalkozása nagy részére. Még megdöbbentőbbek azok az állítások, amelyek szerint Epstein, aki három éve felakasztotta magát, miközben újabb szexuális bűncselekményekért várt a tárgyalásra, a fehérneműcéggel való kapcsolatát arra használta, hogy fiatal modelleket rendelhessen hálószobájába. 

A cég korábbi vezetői kijelentik, hogy Wexner tudott arról, hogy barátja visszaél a pozíciójával, de a milliárdos fehérneműfőnök tagadja, hogy bármiféle bűncselekmény elkövetésével tisztában lett volna.

Éheztek is, ha a vezetők azt kívánták

A Victoria's Secret: Angyalok és démonok című háromrészes sorozatban exmodellek mesélik el, hogyan történtek brutális dolgok a csillogó kifutók világában, és sokan bevallják, hogy azért nem is tárták a nagyvilág elé a brutális történeteket, mert sikerült őket pénzzel elhallgattatni: olyan mértékű jövedelmet kaptak a fehérneműcégtől, amelyre a legtöbben nem tudtak nemet mondani, mindegy, mi volt az ára. 

Az is kiderült, hogy a modellek volt, hogy több napig nem ettek, mert arra biztatták őket, hogy legyenek irreálisan vékonyak, és szankcionálták, ha valaki nem illeszkedik a márka arculatába.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves