Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas második gyermeke, a nemét is elárulták

2022. július 15.

1 perc olvasás

ELLE
család gyerek joe jonas kisbaba sophie turner születés
Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas második gyermeke, a nemét is elárulták
© Shutterstock

Kistestvére született Sophie Turner és Joe Jonas kislányának, Willának.


Újabb kisbabával bővült a Jonas család, megszületett ugyanis Joe Jonas és Sophie Turner második gyermeke. A sztárpár első kislánya 2020 júliusában jött a világra, most pedig megérkezett kistestvére is, aki ugyancsak lány lett. Ezzel a színésznő és az énekes immár kétgyermekes szülők lettek.

A Trónok harca színésznője májusban erősítette meg hivatalosan az ELLE magazinnak adott interjújában, hogy férjével második gyermeküket várják.

„Számomra erről szól az élet – a következő generáció felneveléséről. A legnagyszerűbb dolog az életben az, hogy látom, ahogy a lányom egyre erősebb lesz. Annyira izgatottak vagyunk, hogy bővül a család. Ez a legnagyobb áldás, amit valaha is kaptunk”

– mesélte boldogan Sophie Turner.

A 2022-es Met-gálán aztán a közönség is megcsodálhatta Sophie kerekedő pocakját. A színésznő egy káprázatos, hosszú ujjú Louis Vuitton estélyiben lépett a vörös szőnyegre Joe Jonas oldalán.

A Jonas család háza táján már visszatérő vendégek a gólyák, nemrégiben ugyanis Nick Jonashoz és Priyanka Choprához érkezett meg kislányuk, béranya segítségével. A legidősebb testvér, Kevin pedig két gyermeket nevel feleségével.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves