Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Esküvő

Sofia Vergara sosem látott esküvői fotókat posztolt

2022. november 24.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
fotó esküvő évforduló sofia vergara színésznő
Sofia Vergara sosem látott esküvői fotókat posztolt
© Fotó: Robin L Marshall / Getty Images

Újabb felvételek láttak napvilágot Sofia Vergara álomesküvőjéről. 


Joe Manganiello és Sofia Vergara már 7 éve házasok, a színésznő különleges fotókat, videókat töltött fel az évfordulójuk alkalmából. 

Ilyen volt Sofia Vergara mesebeli esküvője

Sofia és Joe 2014-ben találkoztak először, majd pár hónap után el is jegyezték egymást. Az esküvőt végül 2015-ben tartották, a pompás szertartásról készült felvételek pedig bejárták a világsajtót. A színésznő csodás ruhát viselt, mindenhol hatalmas virágdíszek voltak, nem beszélve a tortáról, ami valóságos műalkotás volt.

Most, hét évvel később ismét megosztott pár felvételt a színésznő az esküvőjükről. A bejegyzéshez csupán annyit írta, hogy szereti a férjét. 

A fotók, videók között vannak olyanok, melyeket még sosem osztott meg. Ilyen például a legutolsó, ami tánc közben készült a párról. 

Sofia Vergara a fergeteges mulatságról is megosztott pár videót, így láthatjuk táncolás közben. Mindkét videón nagyon jó a kedve, bizonyára élvezte a bulit. A rögtönzött visszaemlékezésre rengeteg kommentet kapott, a legtöbben gratuláltak nekik, és további boldog házaséveket kívántak. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves