Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

Jennifer Lawrence a fóbiája miatt majdnem lemondta az esküvőjét

2022. november 03.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
esküvő jennifer lawrence színésznő vallomás
Jennifer Lawrence a fóbiája miatt majdnem lemondta az esküvőjét
© Fotó: David M. Benett / Getty Images

Jennifer Lawrence most egy interjúban elárulta, kicsi hiányzott ahhoz, hogy lemondja az esküvőjét 2019-ben. 


Az Oscar-díjas színésznő négy évvel ezelőtt ment férjhez, azóta már megszületett a pár első közös gyermeke is. Most Jennifer Lawrence egy interjúban elárulta, hogy sokáig nem volt biztos abban, hogy jó ötlet az esküvő. 

Jennifer Lawrence ezért akarta lemondani az esküvőjét

A színésznő nem olyan rég a New York Times-nak adott egy interjút, a beszélgetés során pedig elmondta, hogy valósággal rettegett az elköteleződéstől. Jennifer épp A kiút című filmet forgatta, amikor rádöbbent, hogy elkezdett azonosulni a karaktere elköteleződési fóbiájával.  

Rájött, hogy iszonyatosan fél, ezért szerette volna lemondani az esküvőjét 2019-ben. Végül a férje győzte meg, és sor került az esküvőt, ma pedig már kifejezetten örül annak, hogy nem engedett a félelmének. 

Amikor otthon vagyok a férjemmel, akivel megalkottuk ezt a családot, annyira örülök, hogy maradtam. Boldog vagyok, hogy nem ijedtem meg, és mondtam le az esküvőt, hogy aztán elmondhassam, engem sosem vesznek el. 

A pár első közös gyermeke 2022 elején született meg. Jennifer többször nyíltan beszélt a magánéletéről, korábban egy Vogue interjúban elmesélte, hogy kétszer is elvetélt, illetve, hogy nagyon aggasztja az iskolai fegyveres erőszak. 

A színésznő szerint nagyon fontos, hogy mindenki megismerje önmagát, hiszen csakis így tudja a lehető legjobb döntést meghozni az életével kapcsolatban. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves