Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Mental health

Shawn Mendes a teljes turnéját lemondta a mentális állapota miatt

2022. július 28.

2 perc olvasás

ELLE
koncert shawn mendes turné lemondás Budapest koncert világ körüli turné
Shawn Mendes a teljes turnéját lemondta a mentális állapota miatt
© Michael TRAN / AFP

Budapesten sem áll színpadra Shawn Mendes.


Szomorú hírt közölt rajongóival Shawn Mendes: mentális egészsége miatt nem tudja folytatni a turnézást, ezért a Wonder világturné további fellépéseit mind lemondta. A bejelentés a budapesti koncertet is érinti, ami az eredeti tervek szerint jövő júniusban lett volna megtartva.

A kanadai énekes posztjában úgy fogalmazott, hogy nem volt felkészülve arra az áldozatra, amit a visszatérés jelentett a számára, és az egészségügyi szakembereinek tanácsára elhalasztja a világ körüli turné még hátralévő állomásait.

„Izgatottan indultam neki ennek a turnénak, hogy a járvány miatti hosszú szünet után végre újra élőben játszhassak, de a valóság az, hogy egyáltalán nem voltam felkészülve arra, hogy a turnézás mennyire nehéz lesz ezután az időszak után”

– írta a rajongóknak címzett bejegyzésében, és azt is hozzátette, hogy menet közben vált világossá számára, hogy nem fordított elég időt arra, hogy megerősítse magát fejben és lélekben.

Várható volt, hogy nem tudja folytatni Shawn Mendes

Először július elején tett közzé egy szomorú hangvételű posztot Shawn, amiben jelezte, a turné néhány fellépését le kell mondani, hogy több időt tudjon fordítani mentális egészségére. Akkor úgy fogalmazott, csak átmeneti a dolog, és mindent megtesz azért, hogy folytatni tudja a világ körüli turnét.

Shawn Mendes tavaly novemberi szakítása után is vállalta a nyilvánosság előtt, hogy mennyire megviseli őt mentálisan az, hogy különváltak útjaik Camila Cabellóval. Instagramra feltöltött videójában beszélt arról, hogy nagyon egyedül érzi magát, és nem tudja, ezután kit hívjon fel, ha pánikroham tör rá.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves