Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsonyi Kampány

Shakira lélegzetelállítóan néz ki új fotóin

2022. november 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
kampányfotók válás burberry énekesnő Shakira
Shakira lélegzetelállítóan néz ki új fotóin
© Fotó: Gisela Schober / Getty Images

Shakira az elmúlt időszakban rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül, ám mindezek ellenére elképesztően néz ki. 


A 45 éves énekesnő nehéz időszakon van túl, a bírósági ügye, és az elhúzódó válás nagyon megviselték. Éppen ezért okozott hatalmas meglepetést a legújabb fotóival: Shakira a Burberry karácsonyi kampányának az arca, és szó szerint ragyog. 

Shakira csillogó ruhában készül a karácsonyra

Bár az elmúlt időszak nagy valószínűséggel nagyon megviselte az énekesnőt, és a családját, a legújabb fotóin ennek nyoma sincs. A Burberry kampányában csodásan fest, remekül eltalálták a koncepciót, ami tökéletesen illik a hírességhez. 

Shakira a reklámfilmben egy átlátszó anyagú ruhát visel, amit csupán pár felirat, és rengeteg csillogó gyöngy díszít. A különleges alkalmi ruha remekül kihangsúlyozza az alakját, ami az évek során semmit sem változott. Utóbbi annyira nem meglepő, hiszen az énekesnő korábban már több interjúban is elárulta, hogy a sport és a mozgást kiemelt szerepet játszanak az életében. 

A Burberry kampányfotóin Shakira egy teljesen új arcát mutatta meg, a frizura és a különleges smink pedig csak még inkább kiemelték az adottságait. Legtöbbször kiengedett hajjal lehet látni, ám a copf ebben az esetben csak fokozza az elegáns hatást. 

A karácsonyi kampányból sem hiányozhat a Burberry ikonikus motívuma, így az elegáns ruha mellett egy vagányabb összeállításban is készítettek az énekesnőről pár felvételt. Ezeket a képeket itt nézheted meg


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves