Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Halloween

Shakira a legújabb húzásával sok embert magára haragított

2022. november 02.

1 perc olvasás

ELLE
halloween shakira harag
 Shakira a legújabb húzásával sok embert magára haragított
© Shutterstock

Shakira állítólag nagyon csúnyán viselkedett. 


Kihúzta a gyufát az embereknél Shakira! Az énekesnő állítólag egy halloweeni attrakciót látogatott meg a fiaival, de a 90 perces várakozást nem volt kedve kivárni, ezért egész egyszerűen tolakodtak.  Az eset Barcelonában történt, ahol a világsztár jelenleg is él a gyermekeivel, bár a Piquével való szakítása óta azt tervezi, hogy visszaköltözik az Egyesült Államokba.

Milyen példa ez a gyerekeinek? Már ilyen fiatalon azt fogják gondolni, hogy bármikor tolakodhatnak, ha szükségesnek érzik

- mondta egy felháborodott spanyol újságíró,  Silvia Taulé.

A pletykák szerint a jelenlévő családok kifejezték az elégedetlenségüket, amikor Shakira tolakodott, de állítólag ez egyáltalán nem hatotta meg az énekesnőt, sőt azóta sem volt hajlandó kommentálni az ügyet. A közösségi médiában azóta rengetegen fejezték ki a csalódottságukat. 

Piqué szerelmes

Shakira és Piqué május végén jelentették be a szakításukat. Kiderült, hogy a katalán focista egy 23 éves diáklány oldalán találta meg a boldogságot, aki a cégénél dolgozik, valamint külsőleg nagyon hasonlít az énekesnőre. A labdarúgó és a világsztár énekesnő sok mindenben nem jutnak dűlőre. Piqué azt szeretné, hogy a gyerekek Barcelonában maradjanak, de Shakira költözni szeretne, valamint állítólag korábban a vagyonelosztáson is ment a vita. 

A halloweeni jelmezeit megmutatta

Shakira több kosztümben is tündökölt az idei Halloween alkalmából. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves