Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi-ügy

Shakira meghozta a döntést, amire senki sem számított

2022. november 09.

1 perc olvasás

ELLE
shakira Gerard Piqué
 Shakira meghozta a döntést, amire senki sem számított
© Getty Images/James Devaney

Shakira tényleg költözik.


Végre dűlöre jutott a gyerekek ügyében Shakira és Gerard Piqué! Állítólag az egykori sztárpárnak sikerült megegyezni, ezért nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő tényleg Miamiba költözik a fiaival. Az énekesnő és a katalán focista hosszú hónapok óta csatároztak. 

Kiadtak egy közleményt

Shakira és Piqué közzétettek egy közleményt, amiben elárulták, hogy megegyeztek a gyerekekkel kapcsolatban:

Egyedüli célunk, hogy gyermekeinknek a legnagyobb biztonságot és védelmet nyújtsuk, és reméljük, hogy biztonságos és nyugodt környezetben folytathatják életüket.

Jövőre költöznek

A legfrissebb információk szerint Shakira és a gyerekek 2023-ban költöznek Miamiba, ahol az énekesnő családja él. Piqué sokáig nem akart belemenni a dologba, mert őt a futball Barcelonához kötötte, ám néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy visszavonul. Egyelőre nem tudni, hogy Piqué is tervez-e a tengerentúlra költözni, vagy Barcelonából fogja látogatni a fiait. 

Megcsalás, miatt szakíthattak

Piqué újra szerelmes, néhány hónappal ezelőtt már egy 23 éves diáklány oldalán mutatkozott. Állítólag az énekesnő és a focista azért szakítottak, mert Piqué az új kedvesével csalta meg Shakirát. Clara Chia egyébként nagyon hasonlít a világsztárra. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves