Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Esküvő

Úgy néz ki, Ryan Gosling megnősült – egy tetoválásból derült ki

2022. november 16.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
esküvő Eva Mendes ryan gosling tetoválás
  Úgy néz ki, Ryan Gosling megnősült – egy tetoválásból derült ki
© Fotó: David Livingston / Getty Images

Ryan Gosling mindig nagyon szűkszavúan nyilatkozott, ha a magánélete volt a téma. Most Eva Mendes egy elég gyanús képet töltött fel. 


Ryan Gosling és Eva Mendes 11 éve alkotnak egy párt, az elmúlt időszakban pedig kifejezetten keveset beszéltek a magánéletükről. Ám úgy tűnik, Eva most megtörte a hagyományt. 

Eva Mendes új fotójáért megőrülnek a rajongók

A színésznő az Instagramra töltött fel egy fotót, amin jól látszik a kezén lévő tetoválás. A felirat a de Gosling, a de szót a spanyolban a nők akkor használják a nevükben, ha megházasodtak. Az Eva csuklóján lévő felirat angolul azt jelenti, hogy Mrs. Gosling. A találgatások rögtön elindultak, sokan úgy vélik, ezzel erősítették meg, hogy az évek során egybekeltek. 

Ryan és Eva 2011-ben ismerkedtek meg, majd hamar komolyra fordult a kapcsolatuk. 2016-ban már elkezdtek pletykálni az esküvőről, bár akkor a sztárpár tagadta a híreszteléseket. Két gyermekük született, a magánéletüket pedig féltve óvják. 

Eva tetoválása már korábban is téma volt a közösségi médiában, szeptemberben feltöltött róla egy távoli, homályos fotót. Már akkor többen elkezdtek találgatni. A házasság hírét még egyik fél sem erősítette meg, ám a felirat igazán gyanús. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves