Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kokain, marihuána

Most derült ki, mit találtak Anne Heche szervezetében a tragédia után

2022. december 07.

2 perc olvasás

ELLE
Anne Heche halál oka toxikológiai jelentés
Most derült ki, mit találtak Anne Heche szervezetében a tragédia után
© Fotó: Steve Granitz/WireImage/Getty Images

Anne Heche augusztusban hunyt el egy autóbalesetben, íme a toxikológiai vizsgálat eredménye.


Augusztusban Anne Heche színésznő az autójával egy háznak csapódott. Akkor azt állapították meg, hogy a sztár halálát füstbelélegzés és égési sérülések okozták, valamint a másodlagos okként azt is feltüntették, hogy az ütközés következtében szegycsonttörése lett. A balesetben a színésznő ugyanis nekiütközött egy ingatlannak Kaliforniában. Az ütközés következtében az autó lángra kapott, Anne Heche pedig belehalt a sérüléseibe.

Használt kokaint és marihuánát, de...

Négy hónap elteltével most nyilvánossá vált a toxikológiai jelentés, amit a holttest felboncolása után készítettek. A People azt mondja, megvizsgálták, hogy a színésznő bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt-e a baleset időpontjában, merthogy néhányan a tragédia körülményei miatt ezt sejtették. Nos, a halottkém azt állapította meg, hogy semmilyen ilyen szer használatára utaló jelt nem találtak Anne Heche szervezetében.

Megállapítást nyert továbbá, hogy az 53 éves színésznő korábban ugyan fogyasztott kokaint és marihuánát is, de ez olyan sok idővel a baleset előtt volt, hogy a szerek már nem lehettek hatással Anne Heche szervezetére, amikor a sztár a Mini Cooperjével belehajtott egy lakóházba.

A tragédia következményei

Anne Heche egyik gyermeke nem sokkal az augusztusi események után összetörve nyilatkozott édesanyja elvesztéséről:

a bátyám, Atlas, és én elvesztettük édesanyánkat. Hat napja egy érzelmi hullámvasúton ülök, csak a szótlan szomorúság maradt nekem. Remélem, hogy anya végre megszabadult minden fájdalomtól, és megtapasztalhatja azt az örök szabadságot, ami jár neki.

A színésznő szerveit átültetéses műtétekhez használták fel, így 8 ember életét sikerült megmenteni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves