Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tragédia

Fény derült Anne Heche halálának a pontos okára

2022. augusztus 18.

1 perc olvasás

ELLE
gyász halál tragédia Anne Heche
Fény derült Anne Heche halálának a pontos okára
© Getty Images/Frederick M. Brown

A halottkém elmondta, mi okozta pontosan Anne Heche halálát. 


Anne Heche halálát füstbelélegzés és égési sérülések okozták, valamint a másodlagos okot is feltüntették, ami az ütközés következtében bekövetkező szegycsonttörés volt. A halálát balesetként írták le a legújabb jelentésben, megjegyezvén, hogy a színésznő augusztus 5-én ütközött neki egy ingatlannak Kaliforniában. Az ütközés következtében az autó lángra kapott.

Az Emmy-díjas színésznő egy héttel később, augusztus 12-én hunyt el. A családja úgy döntött, hogy lekapcsolják a gépekről, a szerveit pedig felajánlották. Ez a sztár kívánsága volt még a halála előtt. A balesetnél 59 tűzoltó ment ki a helyszínre és közel egy órán át oltották a lángokat. 

Mint megírtuk, nemrégiben napvilágot látott egy felvétel, ami a baleset után készült. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy az ingatlan tulajdonosa éppen nem abban a szobában tartózkodott, ahová a színésznő becsapódott az autójával. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves