Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

8 ember életét mentették meg Anne Heche felajánlott szervei

2022. augusztus 16.

1 perc olvasás

ELLE
gyász halál tragédia Anne Heche
8 ember életét mentették meg Anne Heche felajánlott szervei
© Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin

Anne Heche akarata volt, hogy felajánlják a szerveit a halála után.


Anne Heche egy héttel a brutális autóbalesete után hunyt el. Az akarata szerint, a családja úgy döntött, hogy a szerveit felajánlják. Most kiderült, hogy a színésznő szervei 8 ember életét mentették meg. Arra nem derült fény, hogy az elhunyt sztár, melyik szerveit kapták meg azok, akiknek szükségük volt rá. 

Mielőtt a színésznőt lekapcsolták a gépekről, a család egy közleményt adott ki, ahol elmondták, hogy Anne Heche nem fog felébredni, ezért döntöttek úgy, hogy elengedik és teljesítik az utolsó kívánságát. A színésznő fia, Homer megtörten nyilatkozott az édesanyja haláláról. 

A bátyám Atlas, és én elvesztettük édesanyánkat. Hat napja egy érelmi hullámvasúton ülök, csak a szótlan szomorúság maradt nekem. Remélem, hogy anya végre megszabadult minden fájdalomtól, és megtapasztalhatja azt az örök szabadságot, ami jár neki.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves