Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Megszületett Alexander Skarsgård első gyermeke

2022. november 17.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Alexander Skarsgård gyerek színész gólyahír
Megszületett Alexander Skarsgård első gyermeke
© Fotó: Emma McIntyre / Getty Images

Alexander Skarsgård és Tuva Novotny először mutatkoztak együtt a gyermekükkel. 
 


A svéd színésznő és Alexander Skarsgård kapcsolata már régóta téma a bulvárlapokban, ám eddig még egyik fél sem erősítette meg a híreket. Most New Yorkban látták a párost.

Alexander Skarsgård apa lett

A pár megismerkedéséről nem lehet sokat tudni, hiszen korábban sosem beszéltek a magánéletükről. Az biztos, hogy mindketten szerepeltek A Birodalom című sorozatban, részben emiatt, hónapok óta találgatnak a kapcsolatukat illetően.

Tuva áprilisban a svéd Elle magazin egyik eseményén gömbölyödő hassal jelent meg. A riporter meg is kérdezte tőle, hogy babát vár-e, mire csak egyszerűen annyit felet, hogy igen. Többet akkor sem mesélt a várandósságáról.

Hétfőn este a pár New Yorkban sétált, majd a barátaikkal vacsoráztak. A DailyMail felvételeket is készített róluk, melyeken látszik, hogy Tuva egy babakocsit tol, miközben Alexander fogja a gyereküket. A róluk készült képeket itt nézheted meg

Eddig is ritkán beszéltek a magánéletükről, így nem csoda, hogy a baba születését sem jelentették be. A nemet és nevét sem lehet tudni, ám nagy valószínűséggel egy darabig még biztosan nem árulják el. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves