Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Megszületett Tom Hiddleston első gyermeke

2022. október 27.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
baba színész tom hiddleston gólyahír Zawe Ashton
Megszületett Tom Hiddleston első gyermeke
© Fotó: Jeff Spicer / Getty Images.

Tom Hiddleston és Zawe Ashton nyáron jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. 


Zawe Ashton és Tom Hiddleston 2019-ben ismerkedtek meg, három éve alkotnak egy párt, és október 26-án meg is született az első közös gyermekük. 

Tom Hiddleston apa lett

A színész három évvel ezelőtt, egy színdarab kapcsán ismerte meg szintén színész kedvesét. Mindketten a Betrayal című darabban játszottak még 2019-ben. Kapcsolatukat sokáig titkolták, szinte sosem jelentek meg együtt, láthatóan nem szerettek volna témát szolgáltatni a bulvárlapoknak. Végül 2021-ben, a Tony-gálán jelentek meg először együtt. 

tom-hiddleston-2022
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images. 

Ám továbbra is privátként kezelték a magánéletüket, az eljegyzésüket sem jelentették be, a szemfüles lesifotósok szúrták ki a színésznő ujján lévő gyémántgyűrűt. Később Tom Hiddleston egy interjúban elárulta, hogy nagyon boldog. 

Zawe terhességét sem kürtölték világgá, a színésznő júliusban, a Mr. Malcom’s List című film premierjén leplezte le a nagy hírt. A kerekedő pocakja egyértelmű volt, később pedig egy interjú során meg is erősítette, hogy várandós. 

tom-hiddleston1-2022
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images.

A Popsugar magazin információ szerint a pár első közös gyermeke október 26-án született meg. Mindketten nagyon lelkesek, majd kicsattannak a boldogságtól, és élvezik az új feladatokat. A baba nevét és nemét még nem hozták nyilvánosságra, de biztosan az is kiderül a későbbiekben. 

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves