Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI VISZÁLY

Ezzel tartja sakkban az udvart Meghan Markle és Harry herceg

2022. július 12.

2 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő harry herceg királyi család meghan markle oprah winfrey
Ezzel tartja sakkban az udvart Meghan Markle és Harry herceg
© Shutterstock

Meghan Markle és Harry herceg számára nem új, hogy áldozatként élnek meg egyes helyzeteket. 


A hírek szerint Erzsébet királynő segédei visszatartják a Meghan Markle elleni zaklátással kapcsolatos vádakról szóló jelentéseket, hogy elkerüljék a háborút. Duncan Larcombe királyi szakértő azt állítja, hogy a palota nem akarta volna rontani a viszonyon azzal, hogy nyilvánosan ennyire pontos képet festenek arról, milyen is a viszony valójában a királyi család tagjai között. 

Nagy botrány lehetne abból, ha nyilvánosságra kerülnének Meghan Markle titkai

Jason Knauf, a Sussexek korábbi kommunikációs vezetője azt nyilakozta, hogy ő akár vállalná is a kockázatot, hogy beszámoljon arról, hogy a királyi család korábbi tagjai milyen bánásmódban részesítették a környezetükben lévőket és a személyezt tagjait. Ez véleménye szerint a királyi családban abszolút példátlan.

Sajnos mind tudjuk, hogy ha közzétennék a jelentést, akkor Meghan Markle és Harry herceg  első dolga lenne szaladni Oprah Winfreyhez, és eljátszani az áldozatot. Ha szeretnék elkerülni az újabb nyilvános háborút, akkor csak egyetlen lehetőség van: zárt ajtók mögött kell tárgyalniuk ezekről az ügyekről. De még ott is óvatosan, hiszen ha túl érzékeny ponthoz érünk, pillanatok alatt nagy baj lehet belőle. 

A platina jubileum sem ment gond nélkül

Hogy hogyan alakul Meghan Markle, Harry herceg és a királyi család viszonya, az egyelőre rejtély. Legutóbb a királynő platina jubileumán találkoztak, ahol külön golyóálló autó várta a párost, és természetesen luxuskörülmények közötti szállást is biztosítottak számukra.

Akkoriban ünnepelték Lilibet első születésnapját is a szigetországban, amelyen nem voltak jelen a családtagok a hivatalos elfoglaltságok miatt. Akkoriban mindenkit meglepett, milyen simán, probléma nélkül zajlott a platina jubileum, ám nem maradt így sokáig. Meghan Markle látványosan elfordította fejét egy alkalommal, amikor Katalin hercegné távozott a helyszínről, így sokan azt vélték ebben látni: a két nő között még mindig háború dúl. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves