Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK

Mindenki megőrül Meghan Markle nyakláncáért, ami újabb jel lehet, hogy elnök akar lenni

2022. július 08.

2 perc olvasás

ELLE
ékszer harry herceg meghan markle nyaklánc politika usa
Mindenki megőrül Meghan Markle nyakláncáért, ami újabb jel lehet, hogy elnök akar lenni
© Karwai Tang / Getty Images

Régóta rebesgetik, hogy Meghan Markle az amerikai elnöki posztra pályázik. Most egy újabb dolog erősítette meg ezt az elméletet. 


Meghan Markle számára nagyon fontos a nők helyzete, nagyon szeretne hatalmas változást elérni ebben Amerikán belül. Sokak szerint erre a kérdésre összpontosítva próbál elérni az amerikai elnöki székig. Most újabb erőfeszítést tett, hogy komolyan vegyék ebben a kérdésben. 

Fontos ügy mellé állt Meghan Markle

Mutasd meg belső istennődet, és támogasd a női egészségügyet – szólítja fel a nőket az Awe Inspired ékszermárka, amely most Meghan Markle-lel működött együtt, melynek eredménye egy csodálatos kampány lett, melynek középpontjában egy nyaklánc áll. 

A Roe kontra Wade ügyet felülbíráló, a Legfelsőbb Bíróság legutóbbi döntése nyomán, a márka a  „Woman Power” nyakláncából befolyó bevétel 100 százalékát felajánlja, amely ékszerenként 140–150 amerikai dollárt jelent. Ezt az ékszert viselte egyébként Meghan Markle a 2021-es VAX Live eseményen is. 

„Büszkék vagyunk arra, hogy tiszteljük Ruth Bader Ginsburgot, aki a polgári szabadságjogokért küzd, és mindazokat az embereket, akiket arra ösztönzött, hogy soha ne adják fel a csapások ellenére se”

– áll a márka honlapján található közleményben. Az Awe Inspired reméli, hogy ezekkel az adományokkal felvehetik a harcot, és egy szebb jövőt tudnak majd bizosítani az emberikai nőknek. 

Meghan Markle szerint itt az ideje annak, hogy visszaszerezzék az amerikai nők szabadságát

Ezt az ügyet rendkívül a szívén viseli Meghan Markle, mint azt a Vogue-nak, Gloria Steinemmel és Jessica Yellinnel nemrégiben adott interjújában világossá is tette .

„Össze kell fognunk, és nem dagonyázni. Ami a testünkkel történik, az mélyen személyes. A döntés miatt ez elhallgatáshoz és megbélyegzéshez is vezethet, ami visszahúz minket nőket. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves