Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Meghan Markle

Ez a kapcsolat Meghan Markle és Johnny Depp ügyvédbarátnője között

2022. szeptember 24.

1 perc olvasás

ELLE
johnny depp meghan markle új szerelem
Ez a kapcsolat Meghan Markle és Johnny Depp ügyvédbarátnője között
© GettyImages/ Chris Jackson - WPA Pool

Meghan Markle és Johnny Depp új szerelme még 2019-ben ismerkedtek meg. 


Néhány napja robbant a hír, hogy Johnny Depp barátnője nem más, mint Joelle Rich ügyvédnő. Kiderült, hogy a londoni Rich képviselte Meghan Markle-t is az Associated Newspapers elleni perben, ami a Daily Mail és a Mail on Sunday tulajdonosa.

A sussexi hercegné 2019 októberében perelte be a brit bulvárlapokat gyártó céget, mert nyilvánosságra hoztak egy magánlevelet, amit édesapjának, Thomas Markle-nak írt, miután a férfi nem jelent meg lánya esküvőjén. 

Meghan 2021 decemberében megnyerte a pert: a bíróság úgy döntött, hogy a levél közzététele sértette a magánéletét, és "törvénytelen" volt. Johnny Depp új szerelme, Rich tagja volt a Schillings ügyvédi iroda csapatának, ami  Meghant hozzásegítette a jogi győzelemhez.

Ez nem csak számomra győzelem, hanem mindenki számára, aki valaha is úgy érezte, hogy fél kiállni azért, ami helyes

– mondta Meghan akkor a Page Sixnek adott nyilatkozatában.

Johnny Deppet is védte

Johnny Depp új szerelme egy korábbi rágalmazási perben védte a színészt. Rich a sajtóinformációk szerint házas, de már nem él együtt a férjével, azonban a válás folyamata még nem zárult le.

Rich nem tartozott az Amber Heard és Depp ügyén dolgozó ügyvédek közé, de ő maga is jelen volt a tárgyalóteremben. A Us Weekly szerint a brit ügyvédnő - aki kétgyermekes anyuka - azért volt jelen Virginiában, hogy „támogatását” fejezze ki a színésznek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves