Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Katalin hercegné és Vilmos ezért könnyebbült meg, amikor Meghanék hazautaztak Kaliforniába

2022. szeptember 22.

1 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család meghan markle vilmos herceg viszály Katalin hercegné
Katalin hercegné és Vilmos ezért könnyebbült meg, amikor Meghanék hazautaztak Kaliforniába
© AFP/ Christopher Furlong / POOL

Katalin hercegé és Vilmos érdekesen reagálhattak arra, hogy a sussexiek visszatértek Kaliforniába. 


Vilmos és Katalin hercegné állítólag megkönnyebbült, amikor megtudták, hogy Meghan és Harry elhagyták Londont. 

Bennfentes információk szerint Vilmos még mindig nem tudta megbocsátani a testvérének azt, hogy megbántotta és kettészakította a családot, és amikor Meghanék hazautaztak Kaliforniába, akkor feleségével,  Katalinnal teljességgel megkönnyebbültek, hiszen a sussexiek a drámát is magukkal vitték. 

Újabb vihar közeledik a királyi családba 

Bár III. Károly hamarosan  herceggé és hercegnővé fogja kinevezni Meghanék gyerekeit, a hároméves Archie-t és az egyéves Lilibetet, a hírek szerint nem kapnak HRH (his/her royal highness) státuszt, tehát nem jár nekik az Ő királyi fensége megnevezés, mert a szüleik korábban úgy döntöttek, kiválnak a királyi családból. 

Egy jelentés azt állítja, hogy az elmúlt napok feszült tárgyalásait követően a sussexiek nagyon dühösek lettek, amiért gyermekeik nem jogosultak a megnevezésre. Harry és Meghan állítólag kiemelte azt is, hogy András herceg lányai, Beatrix és Eugénia annak ellenére is rendelkeznek HRH státusszal, hogy ő sem dolgozó királyi családtagok. Meghan korábban azt állította, hogy a HRH-címet Archie-tól a faji hovatartozása miatt tagadták meg. 

III. Károly döntése állítólag Harry közelgő memoárjának tartalmától függ, ami jövőre jelenik majd meg. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves