Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hercegné

Ezen a gúnynéven emlegetik szomszédai Meghan Markle-t

2022. július 18.

1 perc olvasás

ELLE
angol királyi család harry herceg meghan markle Meghan hercegné Montecito
Ezen a gúnynéven emlegetik szomszédai Meghan Markle-t
© Daniel Leal / POOL / AFP

Úgy tűnik, nemcsak a királyi család tagjai, hanem saját szomszédai körében sem örvend túl nagy népszerűségnek Meghan Markle.


Idén nyáron lesz két éve annak, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle királyi titulusukról lemondva az Egyesült Államokba, azon belül is Santa Monica megye egyik felkapott településére, Montecitóba.

Bár a sussexi hercegnő minden bizonnyal nem időzik túl sokat szomszédai körében, a környéken élők egy újonnan ráragasztott gúnynéven emlegetik Meghan Markle-t – ő lett „Montecito hercegnője”.

A gonoszkodó elnevezést azért kapta a hercegné, mert a helyiek szerint gyakran megköveteli, hogy előkelőségként bánjanak vele. A pletykák szerint ha ebédelni vagy vacsorázni indul Beverly Hillsben, rendszerint előre odatelefonál a kinézett étterembe, hogy teljesen félreeső asztalt kérjen magának.

A hírességekkel jó viszonyt ápol Meghan Markle

A névtelenségbe burkolózó szomszédok szerint Meghan Markle az utóbbi időben a magasabb kategóriájú helyeket részesíti előnyben Montecitóban, az egyik törzshelye például a Lucky’s steakhouse, amit először Oprah Winfrey ajánlására kerestek fel a környéken.

Meghan és Harry herceg több A listás hírességgel is szorosabb jó viszonyt ápol, akik szintén a környéken élnek, mint például Serena Williams vagy Ellen DeGeneres. A szomszédok szerint Meghan gyakori vendég Oprah házában, a legtöbb időt azonban a saját birtokukon tölti két kisgyermekével, Archie-val és Lilibettel.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves