Nem titok több hogy Margot Robbie hogyan készült fel a Barbie-film forgatására fizikailag.
Az idei nyár egyik legjobban várt filmje a Barbie, aminek még mindig töretlen a sikere annak ellenére, hogy már eddig is rekordokat döntött minden szempontból. A film főszereplője Margot Robbie, akinek komoly felkészülést kellett végeznie ahhoz, hogy eljátszhassa a tökéletes testtel rendelkező babát.
Rengetegen voltak kíváncsiak a titkára, hiszen a filmvásznon és élőben is látható volt, hogy sikerült tónusos és kidolgozott idomokat elérnie. Most az is kiderült, hogy milyen diétát alkalmazott, mialatt felkészült a szerepre.
A szakértők elmondták, hogy Margot Robbie nagyon szigorú diétát követett, és a szerepre készülve kerülte a telített zsírokat, a gyorsételeket, a nagy mennyiségű cukrot tartalmazó üdítőket és a nassolást is. Ehelyett magas fehérjetartalmú és tápanyagban gazdag étrendet választott.
Reggelije zabkásából és gyümölcsökből állt, mert ebben a napszakban az antioxidánsok pótlását tartotta szem előtt. Az ebéd volt az az étkezés, ami létfontosságú volt abból a szempontból, hogy mennyire érezte magát jóllakottnak.
A fehérje prioritást élvez Margot ebédjében. A kedvenc ételei közé tartozik a citromos csirke és a barna rizs, vagy a makréla paradicsommal és uborkával párosítva.
A színésznő vacsorája fehérjéből és szénhidrátból állt, például tonhal steaket evett édesburgonyával, vagy valamilyen vegetáriánus fogást választott.
A szakértők arra azért felhívták a figyelmet, hogy a fenti diéta nem mindenkinek felel meg, így arra biztatnak mindenkit, aki laposabb hasat szeretne, hogy próbáljanak ki többféle ételt, így kideríthetik, mely élelmiszerek fogyasztása viszi közelebb őket a céljaikhoz.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!