Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Titkos esküvő

Kiderültek a részletek Kourtney Kardashian Las Vegas-i esküvőjéről

2022. október 27.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
las vegas sztáresküvő Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian esküvője
Kiderültek a részletek Kourtney Kardashian Las Vegas-i esküvőjéről
© Fotó: Amy Sussman / Getty Images

Kourtney Kardashian és Travis Barker májusban fényűző esküvőt tartottak, ám előtte volt egy villámgyors ceremóniájuk Las Vegasban. 


Travis és Kourtney Kardashian tavaly ősszel jegyezték el egymást. A látványos leánykérés után pedig rögtön mindenki azt találgatta, hogy vajon mikor lesz az esküvő. A pár alaposan meglepett mindenkit, amikor kiderült, hogy egy rögtönzött Las Vegas-i ceremónián mondták ki az igent. 

Ilyen volt Kourtney Kardashian esküvője 

A The Kardashians legújabb részében Kourtney és Travis elmesélték az első esküvőjük részleteit. A Grammy-gála után a páros megéhezett, és elmentek enni. Közben remek volt a hangulat, nagyon jól érezték magukat, ittak egy keveset, és Kourtney elkezdett kápolnákat nézegetni. 

Kourtney azt akarta, hogy Elvis adja őket össze, ehhez mindenképp ragaszkodott. Találtak egy kápolnát, ami épp nyitva volt, és még a lesifotósok miatt sem kellett aggódniuk. Travis elmesélte, hogy az Elvis imitátor az egész szertartás alatt rossz nevet mondott, a menyasszonyt végig Khloe-nak szólította. 

A 43 éves híresség az adásban bevallotta, hogy aznap este elég sokat ivott, így nem igazán emlékszik az esküvőre. Bár azt tudja, hogy jól szórakoztak, és életük egyik legjobb estéje volt. Sajnálatos módon kiderült, hogy a Las Vegas-i esküvő nem hivatalos, mivel hajnali 2 órakor nem tudtak engedélyt szerezni a házasságkötéshez. 

A Kardashian-család tagjai nem volt elragadtatva az esküvő ötletétől, főként az zavarta őket, hogy Kourtney láthatóan sok alkoholt fogyasztott. Kris Jenner nem értette, hogy miért szeretne valaki ilyen esküvőt.

Házassági engedély hiányában a szertartás nem volt törvényes. A pár végül május 15-én, Kaliforniában kötötte össze az életét hivatalosan, a templomi esküvőt pedig egy héttel később, Olaszországban tartották. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves