Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RÉGI SZERELEM

Váratlan üzenetet kapott Kourtney Kardashian és kórházban lévő férje

2022. július 01.

2 perc olvasás

ELLE
baleset gyermekkórház Kourtney Kardashian
Váratlan üzenetet kapott Kourtney Kardashian és kórházban lévő férje
© instagram.com/kourtneykardashian

Kourtney Kardashian férje, Travis Barker kedden került kórházba. 


A napokban kórházba került Kourtney Kardashian férje, Travis Barker, akit hasnyálmirigy-gyulladás gyanújával szállítottak be azonnal. 

Mindenki megijedt a hirtelen jött rosszullét miatt

A Blink-182 dobosa megijesztette a családot és a rajongókat kedden, amikor aggódó felesége , Kourtney Kardashian elkísérte a West Hills-i kórházba, mielőtt bekerült volna a Cedars-Sinai Medical Centerbe.

Korábban azt kérte a Twitteren, hogy Isten mentse meg, sőt, a lánya is mindenkit arra buzdított, hogy imádkozzanak édesapjáért, ebből már lehetett sejteni, hogy nagy a baj. A források később azt mondták a TMZ -nek , hogy kórházba kerülését hasnyálmirigy-gyulladás okozta, az orvosok pedig úgy vélték, hogy ezt a kolonoszkópia váltotta ki. A hasnyálmirigy-gyulladás, -amely ritka lehetséges szövődmény a kolonoszkópiát követően-, tünetei közé tartozik az erős gyomorfájdalom, hányás és láz.

Rengetegen jókívánságukat fejezték ki a sztárdobos állapotát illetően, ám most egy meglepő helyről is érkezett támogatás, Travis Barker volt felesége, Shanna Moakler is gyors felépülést kívánva bíztató üzenetet küldött a sztárpárnak.  

Az egykori modell, aki 2004 és 2008 között volt házas a dobossal, a következőt mondta a TMZ-nek:

Köszönöm mindenkinek, aki aggodalommal fordult exemhez és gyermekeim apjához, tudom, hogy nagyszerű kezekben van, és szerető támogatás veszi körül. Aarendelkezésre álló legjobb orvosi csapatok segítenek neki, és persze kitart mellette gyönyörű felesége, Kourtney is. Imádkozom a mielőbbi gyógyulásért és a gyermekeim vigasztalásáért, mivel tudom, hogy nagyon aggódnak érte.

A gyerekeket is megviselték a történtek

Travis Barker kórházba kerülésének hírére a 16 éves Alabama lánya is megosztott egy bejegyzést Instagram - sztorijában, amelyben arra kérte 1,4 millió rajongóját, hogy édesapja kórházba kerülése okán imádkozzanak érte.  Szerdán a közösségi médiában is megköszönte az imát a rajongóknak, és tudatta velük, hogy nagyra értékeli a rengeteg szeretetet.

Travis mostohalánya, Atiana De La Hoya szintén a közösségi médiában számolt be róla, hogy mennyire megviselik a történtek, és gondoljanak rá. Az Instagram Stories oldalán a következőket írta:

"Köszönjük a szeretet kiáradását és az imákat, amelyeket most elküldtek nekünk. Ez hallható, érezhető és értékelhető. Puszi

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves