Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL FAMILY

Kiderült, jelenleg ki a legnépszerűbb a királyi családból, nem Katalin hercegné

2023. január 18.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Károly király
Kiderült, jelenleg ki a legnépszerűbb a királyi családból, nem Katalin hercegné
© Fotó: WPA Pool / Getty Images

Különleges felmérés készült a királyi családban, melyből kiderült, hogy jelenleg ki a legnépszerűbb. Az eredmény pedig meglepő lett. 


Kétségtelen, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon közkedveltek az emberek körében, ám a legújabb felmérésből kiderült, hogy a király család tagjai közül nem ők a legnépszerűbbek. De nem ez az egyetlen meglepő eredmény. 

Ő előzte meg Katalin hercegnét

A YouGov felmérésből kiderült, hogy a válaszadók nagy része Anna hercegnőt kedveli a leginkább. A királyi hercegnő köztudottan a család legszorgalmasabb tagja, éves szinten ő vesz részt a legtöbb hivatalos eseményen. Szinte egyik meghívásra sem mond nemet. A megkérdezettek egy sorrendet állíthattak fel, Anna hercegnő pedig a legtöbb válaszadónál első helyen szerepelt. 

A második helyet Vilmos herceg szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Katalin hercegné állhatott fel. Az új felmérés szerint a hercegi pár népszerűségében nincs sok különbség, a hercegné csupán pár százalékkal maradt le a férje mögött. Károly királynak a negyedik helyet sikerült megszereznie, Kamilla királyné pedig a hatodik lett a rangsorban. 

Az uralkodó felesége korábban előkelőbb helyen szerepelt a népszerűségi listán, ám Harry herceg memoárja rá nézve is negatívnak bizonyult. Ettől függetlenül nem lehet egyértelműen mondani, hogy emiatt csökkent a népszerűsége. 

Ám Harry herceg sokat vesztett a népszerűségéből, a felmérés szerint ő és a felesége utolsó előtti helyen állnak. A megkérdezettek nagyból egyforma pontszámokat adtak a házaspár mindkét tagjának. Az utolsó pedig András herceg lett, aki a botrányai miatt vesztett az elmúlt években rengeteget a népszerűségéből. Érdekesség, hogy az idősebbek körében még ennek ellenére is közkedveltebbnek minősül a yorki herceg. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves