Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új autó

Kim Kardashian megmutatta az elképesztő új autóját

2022. november 29.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
luxus videó új autó Kim Kardashian Kim
Kim Kardashian megmutatta az elképesztő új autóját
© Fotó: instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian már korábba is elárulta, hogy szereti az autókat, ám a legújabb választásával mindenkit meglepett. 


Bár Kim Kardashian körül mostanában sok a botrány, ennek ellenére megmutatta a vadonatúj autóját a Million Dollar Wheels című tévéműsorban. Az biztos, hogy nem hétköznapi autó. 

Így néz ki Kim Kardashian új autója 

A műsorban pillantotta meg elsőként Kim az új autót, ami teljesen elvarázsolta. A különleges kisbusz limitált kiadású, az Egyesült Államokban csak neki gyártották le. A hagyományos üléseket hatalmas, kényelmes fotelekre cserélték. Az utóban található egy televízió, amit egy gomb segítségével lehet előhívni, nem beszélve az elhomályosodó üvegről, ami a vezetőfülkét választja el az utastértől. 

A kényelmes ülések mellé egy elrejthető ülést is beszereltek, ha Kim plusz személyeket szeretne magával vinni. Elképesztően lelkes volt, amikor meglátta az autót. Elárulta, hogy régóta rajong az autókért, és mindig szerette a különleges járműveket. 

Kim gyűjteményében több egyedi autó is sorakozik, nem olyan régen egy interjúban elárulta, hogy szerette volna, ha a kocsik passzolnak a házához, ezért szürkére festette az összeset. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves