Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Válás

Botrány: Kanye West Kim Kardashian intim fotóit mutogatta az alkalmazottaknak

2022. november 23.

1 perc olvasás

ELLE
fotók intim Kanye West kim kardashian
 Botrány: Kanye West Kim Kardashian intim fotóit mutogatta az alkalmazottaknak
© Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kanye West hihetetlen dolgot tett. Mit szól ehhez Kim Kardashian?


Hihetetlen dologról számoltak be Kanye West korábbi alkalmazottai: a rapper megfélemlítési taktikaként pornót és intim felvételeket mutatott a volt feleségéről, Kim Kardashianról. Az egyik korábbi munkatárs azt állítja, hogy 2018-ban látott meztelen tartalmakat a valóságshow-sztárról. 

A feleségem most küldte ezt

- mondta állítólag Kanye West az alkalmazottnak.

Később többen állították, hogy a rappert egyáltalán nem érdekelte, hogy milyen helyzetbe sodorja a feleségét, ugyanis örömmel mutatott intim képeket róla. Az Adidas nemrégiben elhatárolódott a zenésztől, de korábban az ott dolgozóknak is gyakran mutatott intim felvételeket. 

Ez egy pornófilm? 

- kérdezte valaki, mire Kanye West azt válaszolta, hogy igen.

Kényszerítette őket

Az egykori alkalmazottak állítják, hogy a zenész kényszerítette őket arra, hogy pornót nézzenek, hiába próbáltak kihátrálni a szituációból. A rapper attól sem riadt vissza, hogy a saját szexszalagjait mutogassa. Az alkalmazottak úgy gondolják, hogy ez egy taktika volt Kanye részéről: meg akarta törni őket.

Korábban vallott a pornófüggőségéről 

Kanye West korábban őszintén bevallotta, hogy pornófüggő. A szenvedélybetegsége tette tönkre a családját is. Kim Kardashian és Kanye West hosszú évekig éltek házasságban, de a valóságshow-sztár úgy döntött, hogy elválik a rapper férjétől. A kapcsolatuk megromlott, korábban Kim nyíltan kritizálta az exét antiszemita megjegyzései miatt. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves