Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Kiderült, miért változtatta meg Katalin hercegné és Vilmos herceg a közös képüket a közösségi oldalakon

2022. november 11.

1 perc olvasás

ELLE
kép királyi család vilmos herceg Katalin hercegné
 Kiderült, miért változtatta meg Katalin hercegné és Vilmos herceg a közös képüket a közösségi oldalakon
© Getty Images/Mark Cuthbert

Katalin hercegné és Vilmos herceg új fotót tettek közzé.


Az Instagram és Twitter oldalukon is megváltoztatta a borítóképet Katalin hercegné és Vilmos herceg. Károly  király és Kamilla királyné szintén így tettek. Az éves hagyományhoz híven a brit királyi család azért döntött így, mert megemlékeznek azokról, akik a háborúban hunytak el. A fegyverszünet napját minden évben november 11-én tartják az első világháborút lezáró compiègne-i fegyverszüneti egyezmény aláírásának emlékére. 

Ez a változtatás történt 

Katalin és Vilmos eredeti profilképe a Twitteren és az Instagramon is egy mosolygós fotó, ami 2020-ban készült róluk egy írországi látogatás során . Most egy olyan képet tettek közzé, ami az Emlékezés Fesztiválján készült 2018-ban. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné Twitter-oldala

Posztoltak is

A #fegyverszünet napján tiszteletünket fejezzük ki mindazok előtt, akiket a háborúk következtében elvesztettünk. Emlékezni fogunk rájuk

- írták a bejegyzésükben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves