Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Fontos dolgot kért Meghan Markle Katalin hercegnétől

2022. november 04.

2 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család meghan markle vilmos herceg Katalin hercegné kérés
Fontos dolgot kért Meghan Markle Katalin hercegnétől
© Getty Images/Karwai Tang

Meghan Markle állítólag felkereste Katalin hercegnét.


Nagy sikernek örvend Meghan Markle podcast műsora, az Archetypes. Harry herceg felesége már számos hírességet meghívott egy beszélgetésre, de most kiderült, hogy a sógornőjét, Katalin hercegnét is felkereste az ügyben. Nos, azt tudni kell, hogy a walesi hercegné helyzete különleges, ugyanis nem szerepelhet bárhol a trónörökös feleségeként. 

Katalin a kívánságlistáján van

Állítólag Meghan még az Egyesült Királyságban kérte meg Katalint, hogy szerepeljen a műsorban. A színésznő és a férje, Harry herceg jó néhány hetet töltöttek Angliában Erzsébet királynő halálát követően. A pletykák szerint Meghan azt is felajánlotta a sógornőjének, hogy a kezébe veheti az irányítást. 

Erről szólna az epizód

Ha Katalin hercegné valaha szerepelne a műsorban, Meghan azt szeretné, ha arról beszélgetnénk, hogy a királyi család tagjaként, milyen összeegyeztetni a munkát és a teendőket a családi élettel. Meghan úgy gondolja, hogy a kapcsolatuk fejlődött Katalinnal, közelebb kerültek egymáshoz.

Még nem adott választ

Katalin hercegné egyelőre nem adott választ a kérésre, de sokak szerint akár még lehetséges is lehet a szereplése, ugyanis decemberben a férjével az Egyesült Államokba utaznak, hogy egy hivatalos eseményen ott legyenek. Nos, Los Angeles és Boston nem szomszédok, de talán a két hercegné összehozza a találkozót. 

Vilmos és Harry kapcsolata bonyolultabb

Lehet, hogy Katalin és Meghan békét kötnek, de Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata még mindig nem az igazi. A két fivér állítólag alig beszél egymással, de talán Erzsébet királynő halála egy kicsit közelebb hozta őket egymáshoz. Hamarosan megjelenik Harry önéletrajzi könyve, ami elképzelhetően sok titokról rántja majd le a leplet. A kérdés már csak az, hogy a királyi család tagjai, mit fognak szólni mindehhez. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves