Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GYÁSZ

Katalin hercegné gyászol: komoly veszteség érte

2023. január 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család kutya Katalin hercegné Vilmos herceg
Katalin hercegné gyászol: komoly veszteség érte
© Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Katalin hercegné testvére, James egy szomorú bejegyzést tett közzé, amiben leírta, hogy elhunyt a kutyájuk. 


James, Katalin hercegné testvére egy szomorú bejegyzésben tudatta, hogy Ella, az angol cocker spániel elhunyt. A kutya sokáig volt hű társa, róla nevezte el a vállalkozását és még a depresszióján is átsegítette. Az állat nem csak James Middletonhoz állt közel, Katalin hercegné úgyszintén nagyon szerette. 

Katalin hercegné testvére könnyfakasztó bejegyzésben búcsúzott kutyájától

James Middleton az Instagramra töltött fel egy fotót Elláról, amihez egy igazán szívhez szóló szöveget írt.

Nagy szomorúsággal jelentem be, hogy drága Ella elhunyt. Ella 15 éve mellettem van, a legsötétebb napjaimtól a legboldogabb napjaimig. Borzasztóan fog hiányozni. Ellának nagyon rövid ideig tartó betegsége volt, otthon búcsúzott el a karomban, és most Tilly mellett van eltemetve a kertben. Ezt a képet néhány órával a halála előtt készítettem. Már csak azon vagyok, hogy megírjam ezt, és annak ellenére, hogy tudtam, hogy eljön ez a nap, ez nem könnyíti meg. Jó éjszakát, kedves Ella, Alizee és a kutyák nagyon vigyáznak rám.

James Middleton pár évvel ezelőtt árulta el, hogy Ella vele volt mindig, még a terápiás kezelésekre is elkísérte, miután depressziót diagnosztizáltak nála. A kutya nagy erőt adott neki, igazán összenőttek. Katalin hercegné testvére azt is elmondta, hogy a kutyának köszönhetően ismerte meg a feleségét.

Ella nem csupán James Middletonnak volt fontos, mivel az angol cocker spániel volt az anyja Lupónak, Katalin hercegné és Vilmos herceg kutyájának. Lupo az egész család kedvence volt, főként Katalin hercegnéhez állt nagyon közel, így lesújtotta, amikor 2020-ban elhunyt. Ella halála szintén megviseli. A hercegi pár azóta már kapott egy másik kutyát James Middletontól, aki Sarolta hercegnő portréján is szerepelt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves