Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

További tartalékosok?

Ezt teszi Vilmos és Katalin, hogy Sarolta hercegnőből ne legyen a következő Harry

2023. január 24.

2 perc olvasás

ELLE
gyereknevelés harry herceg vilmos herceg Katalin hercegné Sarolta hercegnő
Ezt teszi Vilmos és Katalin, hogy Sarolta hercegnőből ne legyen a következő Harry
© Fotó: Neil Mockford/Getty Images

Harry herceg most azon kesereg, hogy ő volt a tartalék Vilmos mellett, úgy ugyanez a sors várhatna Sarolta hercegnőre. De nem vár, erről Katalin hercegné gondoskodik.


Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének egy szakértő szerint nem kell aggódnia amiatt, hogy egyszer Sarolta hercegnő is úgy érzi majd magát, mint most Harry herceg. A brit trónörökös öccse nemrég jelentette meg botrányos önéletrajzát Tartalék címmel. A címválasztás arra utal, milyen nehéz volt számára abban felnőni, hogy bátyja mellett mindig ő volt a másodhegedűs.

Harry herceg aggódik

A Telegraph című újságnak nyilatkozott korábban Harry herceg, és itt el is mondta, hogy aggódik a többi potenciális tartalékért a családján belül. Itt nyilván Sarolta hercegnőre és Lajos hercegre gondol elsősorban, akikre a papírforma szerint Harryéhez hasonló sors vár. Harry herceg egyébként azt is említette, hogy

Vilmos herceg egyértelművé tette, hogy szerinte a gyerekeik nem az én felelősségi körömbe tartoznak.

Ezek szerint a trónörökös figyelmeztette is az öccsét, hogy ne fogalkozzon túl sokat unokahúgával és unokaöccseivel.

Harry herceg hiába aggódik

Nos, a Dinasty című podcastból most kiderül, hogy a királyi család egyik szakértője, Katie Nicholl szerint teljesen felesleges Sarolta hercegnőért aggódni, mert már most biztos, hogy nem lesz olyan a gyerekkora, mint Vilmos és Harry hercegeké volt. Nyilván sokat számít az, hogy III. Károly viszonya milyen feszült volt első feleségével, Diana hercegnével: Görgy, Sarolta és Lajos életére minden bizonnyal nem nyomja rá a bélyegét hasonló családi viszály a szülők között.

György, Sarolta és Lajos egy olyan gyerekkort élveznek, amiben Harrynek és Vilmosnak nem lehetett része, és azt hiszem, ezért van, hogy Vilmos és Katalin amit csak tudnak, beletesznek abba, hogy a gyerekeiket úgy neveljék fel, hogy tudják, hogy a királyi család tagjaként ők kinek számítanak, de közben hétköznapi gyerekek is legyenek

– emeli ki a szakértő, figyelmeztetve, hogy Vilmos és Katalin jól tudják, hogy mi vár a gyermekeikre, és egyelőre úgy néz ki, hogy a neveltetésüket úgy alakítják, hogy a gyerekek elkerüljék azokat a csapdákat, amikben az előző generáció tagjai beleestek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves