Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kedves cégek

Kiderült, hogy áll hozzá Katalin hercegné a repiajándékokhoz

2022. november 17.

2 perc olvasás

ELLE
ajándék Katalin hercegné repiajándék
Kiderült, hogy áll hozzá Katalin hercegné a repiajándékokhoz
© Fotó: Instagram/Prince and Princess of Wales

Katalin hercegnéhez igen közel álló személy árult el érdekességeket a brit trónörökös feleségéről.


III. Károly király 55 éves keresztlánya adott interjút a Telegraph című lapnak, és az interjú egyik legérdekesebb részlete az, amikor India Hicks Katalin hercegnéről mesél.

Megtalálta az egyensúlyt

India Hicks igazán közel áll a királyi családhoz: édesanyja és Fülöp herceg unokatestvérek voltak, Pamela Hicks koszorúslány volt Károly (akkor még) herceg és Diana hercegné esküvőjén. Hicks nagyon szép dicséretekkel beszél Katalin hercegnéről, akiről azt mondja, hogy remek a stílusérzéke, és mindig eltalálja, melyik eseményhez hogyan kell felöltöznie.

Megtalálta az egyensúlyt, a stílusa nem veszi el a figyelmet az ügyekről, amiken dolgozik, nem is nyomja el őket – és nem feltétlenül emlékszik az ember utólag egy-egy szett egyes darabjaira, de mindig a szépség általános benyomása marad utána

– India Hicks így elemzi Katalin hercegné stílusát. Nem csoda, hogy ennyire követi a témát: ő maga is divattal foglalkozik, az Instagramja elsősorban erről szól.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by India Hicks (@indiahicksstyle)

Repiajándékok

Az interjúban szóba kerül az is, hogy Katalin hercegné nem fogad el csak úgy repiajándékokat cégektől – pedig biztosra lehet venni, hogy a legelőkelőbb márkák halmoznák el őt ingyenes termékekkel, ha tehetnék.

Azt akarja, hogy ne adogassanak neki semmit

– jegyzi meg India Hicks az interjúban. Hozzáteszi, hogy egyszer ő is szeretett volna ajándékozni egy táskát Katalin hercegnének, de aztán a fentiek miatt meg kellett gondolnia magát.

A Bahamákon nincs Netflix

India Hicks a saját életéről is mesél néhány érdekességet természetesen. A király keresztlánya nem a brit szigeteken él, hanem a Bahamákon. Itt neveli öt gyermekét: négy fia van és egy lánya. A kislány a legfiatalabb, de ő is már 18 éves, a két legidősebb gyerek egy 24 éves ikerpár.

Az ötgyermekes édesanya éppen Nagy-Britanniában volt, amikor szeptemberben elhunyt II. Erzsébet, így India Hicks is részt vett a temetésen. Persze rákérdeztek nála, hogy mit szólt A korona című sorozat új évadához, de ezt válaszolta:

ott nálunk nem igazán jön be a Netflix.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves