Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Hihetetlen, mire allergiás Katalin hercegné!

2022. október 21.

1 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család brit királyi család Katalin hercegné allergia
Hihetetlen, mire allergiás Katalin hercegné!
© Getty Images/Max Mumby

Katalin hercegnét sem kímélik az allergiák: elképesztő dolog okoz irritációt nála! 


Köztudott, hogy Katalin hercegnének nagyon fontos az egészsége: naponta órákon át sportol és az étkezésére is nagyon ügyel, ám mindezek ellenére őt sem kímélik az allergiák. Wales hercegnéje ráadásul egy felettébb furcsa, nem mindennapi allergiával rendelkezik, melynek leküzdése folyamatos kihívás elé állítja őt.

Katalin hercegné allergiája nem múlik el

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné ugyanis nem másra allergiás, mint a lovakra. Állítása szerint már egészen kiskora óta tüsszög a lovak körül, ám allergiáját csak akkor vették észre az orvosok, mikor tinikorában lovagolni kezdett. Sajnos Katalin hercegné nem mindennapi allergiája azóta sem múlt el, de abban reménykedik, hogy a vidéki Angliára való költözés ebben is hasznára válhat.

Getty Images/Chris Jackson
Getty Images/Chris Jackson

Az immunológusok gyakran szokták ugyanis javasolni az allergének folyamatos hozzászoktatását a szervezethez, jelenleg pedig Katalin hercegné is ezen dolgozik. Abban reménykedik a hercegné, hogy új otthonuk, a windsori Adelaide Cottage mellett lévő farmokon a lovak közelsége immunissá teszi a szervezetét a folyamatos tüsszögésre, amire nagy esélye is van — legalábbis az orvosok szerint. Addig viszont Katalin hercegné tisztes távolságot tart ezektől a gyönyörű állatoktól, tehát nem valószínű, hogy a közeljövőben lóháton fogjuk látni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves