Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi dráma

Kiderült, mégis volt egy dolog, amit Erzsébet királynő utált Katalin hercegnében

2022. október 18.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő királyi család Katalin hercegné
Kiderült, mégis volt egy dolog, amit Erzsébet királynő utált Katalin hercegnében
© Getty Images/Oli Scarff

Erzsébet királynő és Katalin hercegné között mindig jó volt a viszony, de egy dologban mégsem értettek egyet.


A királyi család sosem volt konfliktusoktól mentes. Kiderült, hogy Erzsébet királynőnek elege volt abból, hogy Katalin hercegné gyakran megszegte a királyi protokollt. Vilmos herceg felesége gyakran visel szoknyát hivatalos eseményeken, de a szabály szerint a ruha szegélyének a térd alatt kellene lennie, de Katalin sokszor viselt kihívóbb darabokat. Sőt, olyasmi is előfordult, hogy a szoknyája egy Marilyn Monroe-ra emlékeztető pillanatban felszállt. 

Az ikonikus pillanat Bhutánban

A múltban számos alkalom volt, amikor egy széllökés miatt a walesi hercegné ruhája vagy szoknyája felrepült. Az egyik ilyen volt 2019 júliusában Bhutánban, amikor Kate és Vilmos herceg találkozott Bhután királyával és királynőjével Thimpuban.

Több alkalommal megtörtént 

Próbálta megfogadni a tanácsot

Katalin hercegné állítólag próbált a királynő kedvében járni, de újabb ruhabaleset érte 2020 januárjában, amikor részt vett a Royal Foundation Mental Health in Education konferenciáján Londonban. Abban a pillanatban, hogy a hercegné kiszállt a kocsiból, a ruhája felrepült. 

Ezt tanácsolta II. Erzsébet

Erzsébet királynő a bakik után azt tanácsolta Katalinnak, hogy ideje megfogadnia a szegélyre vonatkozó tanácsot, sőt állítólag egy titkos fegyverrel – függönynehezékkel – bővítette ki a szoknyáját. Mindegyik kézzel készített ruha szegélyébe pár kör alakú ólomfüggöny nehezéket varrtak, amelyek négyes csomagja 1,50 fontba került. Őfelsége kedvenc divattervezője, Stewart Parvin szerezte be őket a Chelsea Peter Jones áruházból.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves