Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelem

Harry Styles és Kendall Jenner újra összejöhettek

2022. november 28.

2 perc olvasás

ELLE
szerelem Harry Styles kapcsolat kendall jenner
Harry Styles és Kendall Jenner újra összejöhettek
© Getty Images/ Kevin Mazur/MG19

Harry Styles és Kendall Jenner újra egymásra találtak?


Harry Styles és Kendall Jenner egymás mellett kereshetik a boldogságot. Az énekes és a modell is nemrégiben szakított. Harry Olivia Wilde színésznővel volt kapcsolatban két évig, Kendall pedig Devin Booker kosárlabdázóval alkotott egy párt, de az ő szerelmük is zátonyra futott. 

Kendall elment Harry koncertjére

Néhány héttel ezelőtt Kendall barátnője, Hailey Bieber és a húga, Kylie Jenner társaságában ment el Harry Styles koncertjére. A rajongók azt is találgatják, hogy vajon a világsztár neki küldött-e csókot a színpadon, amikor a Love Of My Life című számot énekelte. 

Ezt mondja egy bennfentes a kapcsolatukról 

Harry és Kendall mindig is kapcsolatban maradtak, de a közelmúltbeli szakítások fényében több idejük van egymásra. Harryt pedig Kendall hallgatta meg az Oliviával való szakításáról

- árulta el egy bennfentes.

Megértik egymást

A bennfentes hozzátette, hogy Harry Styles azért szeret ennyire Kendall Jenner közelében lenni, mert a modell azon kevés emberek egyike, akik megértik, hogy a hírnév, milyen nehézségekkel jár. Lehetséges azonban, hogy most az ünnepek alatt újra több időt töltenek együtt, de az kérdéses, hogy egy komoly kapcsolatot kialakítanak-e. 

Bármennyire is közel állnak egymáshoz, Harry és Kendall nehéznek találta a randevúzást, és mindazok a gyakorlati problémák, amelyekkel évekkel ezelőtt szembesültek, még mindig fennállnak

- mondta a névtelen forrás, arra utalva, hogy mindkettőjük rendkívül elfoglalt.

Harry és Kendall először 2013-ban jöttek össze, majd két évvel később, 2015-ben újra egymásra találtak, de végül szakítottak. A barátságuk azóta is töretlen. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves