Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Break up

Olivia Wilde és Harry Styles váratlanul szakítottak

2022. november 21.

1 perc olvasás

ELLE
Harry Styles olivia wilde szakítás
Olivia Wilde és Harry Styles váratlanul szakítottak
© Getty Images/Neil Mockford

Olivia Wilde és Harry Styles lezárták a kapcsolatukat. 


Véget ért a szerelem! Szakított Olivia Wilde és Harry Styles. A színésznő és az énekes közel két évig alkottak egy párt, a közös filmjük forgatásain melegedtek össze, aminek Olivia a rendezője is volt.  A kapcsolatukat rengeteg támadás érte a köztük lévő korkülönbség miatt, valamint azért, mert a színésznő a gyermekei apjával azért szakított, hogy együtt lehessen Harryvel. 

Kiderült, miért szakítottak

Habár az első hírek szerint Olivia Wilde és Harry Styles csak szünetet tartanak a kapcsolatukban, az is elképzelhető, hogy a szakítás örökre szól. A világsztár Észak-Amerika után, Dél-Amerikában, Ausztráliában és Európában fog turnézni, míg a színésznőnek nincs ideje mindig vele tartani, ugyanis a gyerekeivel kell lennie, ezért volt elkerülhetetlen, hogy szakítsanak. 

Még mindig jóban vannak 

Egy bennfentes elárulta, hogy a szakítás ellenére is jó kapcsolatot ápol a két sztár, nem haragszanak egymásra, amiért a kapcsolatuk zátonyra futott. Sőt, Harry Styles életében nagyon fontos szerepet játszik Olivia Wilde, ugyanis ő volt a leghosszabb kapcsolata.

Ez Harry leghosszabb kapcsolata, érthető módon különleges kapcsolat van közöttük 

- árulta el a bennfentes.

A Halloweent még együtt ünnepelték 

Harry Styles Halloween napján is koncertezett, ahol még ott volt Olivia Wilde, és boldogan csevegett a rajongókkal:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves