Quantcast

Pleasing

Sneak peek: íme, Harry Styles első beautykollekciója

Sneak peek: íme, Harry Styles első beautykollekciója
© Dia Dipasupil/Getty Images

A „Pleasing” első termékeinek hivatalos megjelenése idén novemberben várható.

Ahogy a nyár elején mi is megírtuk, a 27 éves brit énekes, Harry Styles saját védlajstromot jegyeztett be saját szépségápolási márkájára, több hónapos várakozás után pedig fény derült az első termékekre is. Ahogy az várható volt, a szépségápolási márka a Pleasing nevet kapta – ma hajnalban pedig megjelent a márka hivatalos Instagram-oldala is, ahol egyelőre fekete-fehér vizuálok adják át a márka hangulatát.

Azok a szerencsés rajongók, akik elsőként iratkoztak fel a Pleasing hírlevelére, exkluzív ízelítőt kaphattak a kollekcióból, amely 4-féle körömlakkot is tartalmaz, ezeket különleges, sakkfigura-szerű üvegbe csomagolták, a tetejükön dizájnos gömb kupakkal. A kollekció része még két bőrápoló is, egy gyöngyös szérum, valamint egy kétvégű toll az ajkak és a szemkörnyék hidratálására.  

Társadalmilag és környezetvédelmileg is fenntartható

„A márka elkötelezett amellett, hogy gazdaságilag, társadalmilag és környezetvédelmi szempontból fenntartható módon működjön” – olvasható a Pleasing hivatalos oldalán. Ezt szem előtt tartva például a körömlakkok kőolaj helyett bioalapú oldószerekkel készülnek, és nincsenek bennük olyan káros összetevők, mint például formaldehid, ftalátok vagy toluol. „Az emberi jogok tiszteletben tartása, a termékek biztonságának és sértetlenségének ellenőrzése, valamint az ellátási láncuk környezeti lábnyomának csökkentése alapelvei annak, hogy kik vagyunk és mit csinálunk” – szól a Pleasing hitvallása.

A honlap szerint az előrendelhető termékek alig néhány órával a meghirdetésük után elfogytak, ám a kollekció hivatalos debütálása november 29-én esedékes, ekkor lesz esély lecsapni a vadonatúj termékekre. A körömlakkok ára 20 dollár (átszámítva kb. 6500 forint) körül, a szérum 35 dollár (11 ezer forint), míg a hidratáló toll 30 dollár (9600 forint) körül mozog majd.

Forrás: Elle