Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI ELLENTÉTEK

Harry herceg már az első randin kikelt magából Meghan Markle miatt

2022. július 18.

2 perc olvasás

ELLE
esküvő harry herceg meghan markle brit királyi család
Harry herceg már az első randin kikelt magából Meghan Markle miatt
© instagram.com/sussexroyals

Meghan Markle és Harry herceg szerelme már az első pillanattól sokakban ellenérzéseket vált ki: döbbenetes, miért. 


Harry hercege egyedülálló módon tervezte meghódítani Meghan Markle-t, 2016-ban a királyi család sandringhami vidéken található birtokára invitálta a színésznőt, és barátait. Természetesen a hétvége a tervek ellenére sem egy romantikus lányregényhez méltó módon zajlott: a féktelen bulizásé és szórakozásé volt a főszerep - derült ki egy hamarosan megjelenő,  Meghan Markle-ről és Harry hercegről szóló könyvből.

Közel huszan voltak jelen Meghan Markle és Harry herceg randiján

A sandringhami hétvégén Harry herceg 16 barátja, valamint feleségeik és barátnőik is jelen voltak. A Tom Bower brit újságíró által írt könyv szerint Meghan Markle azonban nem élvezte a szórakoztatónak ígérkező hétvégét. 

A hétvége során a herceg barátai többször is ízléstelen poénokat fogamaztak meg a szexizmusról, a feminizmusról és a transznemű emberekről, Meghan Markle számára pedig ez elfogadhatatlan volt, aminek hangot is adott. Meghan Markle habozás nélkül vitába szállt minden vendéggel, akinek a szavai ellent mondtak az értékeinek. Harry barátai szerint újra és újra veszekedni kezdett még a legkisebb apróság miatt is, senkit nem kímélt. 

Harry herceg láthatóan nem számított Meghan Markle reakciójára, ám az ellentéteket kirobbantó beszélgetések miatt nem a későbbi feleségét vádolta, saját barátait próbálta megnevelni, hogy azok Meghan Markle elvárásainak megfelelően viselkedjenek, ami további ellentétekhez vezetett: a barátok arra a következtetésre jutottak, hogy Meghan Markle tönkre tette a bulit és a hangulatukat, és Harry hercegnek nagyon őrültnek kell lennie, hogy egy ilyen nővel randevúzzon.

Képtelenek elfogadni Meghan Markle-t Harry herceg barátai

A barátok bevallása szerint, még a hazaúton is mindenki arról beszélt, hogy Meghan Markle nem normális, és nem értik, hogy Harry herceg miért őt támogatja ebben a helyzetben, nem pedig a barátaid? Miért kellene nekik máshogy viselkedniük, csak mert Meghan Markle mást gondol a világról?

Nem ez volt azonban az egyetlen alkalom, amikor Meghan Markle összeveszett Harry herceg barátaival. Egy 2017-es jamaicai utazáson, ahol Harry gyermekkori barátja, Tom „Skippy” Inskip házasságot kötött, a barátok úgy gondolták, hogy az egykori szinésznő kicsit magas lovon ül, és borzasztóan fennhordja az orrát a hercegné titulus miatt. A háromnapos ünnepség alatt Meghan Markle, aki magánrepülőgéppel érkezett Torontóból, nem volt hajlandó szóba állni Harry barátaival, ehelyett megjegyzéseket tett az ételre.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves