Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Szívszorító, mit gondol a királyi család Harry hercegről

2022. október 07.

2 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család meghan markle
Szívszorító, mit gondol a királyi család Harry hercegről
© Shutterstock

Harry hercegnek nyomós oka van arra, hogy ne akarjon találkozni családtagjaival. 


Harry herceg és a királyi család kapcsolata ugyan még mindig úgy tűnik, hogy megmenthető, az azonban biztos, hogy soha nem lesz már a régi. A családtagok kemény véleményt fogalmaztak meg a hercegről, aki nem csoda, hogy feszült, ha a közelükben kell lennie. 

Csúszik Harry herceg könyve

Harry herceg korábban 2022 végére ígérte saját könyvét, ám a megjelenés pontos dátuma azóta sem ismert. A munkálatok már a finish-ben voltak, de Erzsébet királynő halála mindent megváltoztatott: Harry herceg és Meghan Markle azóta százszor meggondolták, mit szeretnének elárulni a nyilvánosságnak. 

A gyászidőszak arra késztette őket, hogy egyes dolgokat mégse tárjanak a nagyközönség elé, ám a kiadó hallani sem akar az utólagos változtatásokról. Eredetileg novemberben érkezett volna a könyv, de ennek egyelőre semmi jele, így nagyon úgy tűnik, ez változik. Sőt, a PageSix értesülései szerint zárt ajtók mögött már megszületett a megegyezés: jövőre halasztják a megjelenést. 

Harry herceg utólag minimalizálni akarja azokat a részeket, amelyek akár a királyi család végső szétesését jelenthetik. Számtalan bántó dolgot fogalmaztak meg a kötetben Károly királyről, Kamilla királynéről, de testvéréről, Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről is.

Éreztetik Harry herceggel, hogy nem szívesen látják

Az új információk szerint húsvét környékén debütál a kötet, amely alátámasztja a királyi család Harry hrecegről megfogalmazott álláspontját. 

Harry hercegről ugyanis rokonai azt gondolják, hogy egy időzített bomba, éppen ezért nem szívesen találkoznak vele, és nem szívesen engedik be őket a hétköznapokba és a zárt ajtók mögé. A királyi család tagjai már tudják, hogy ha Harry herceg megjelenik, akkor a probléma is, így nem meglepő, hogy próbálják vele minimalizálni a kontaktot. 

Harry herceg azonban nagyon rosszul viseli ezt a bánásmódot, nem meglepő, hogy nem szívesen találkozik rokonaival. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves