Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI UDVAR

Hihetetlen, kik szálltak szembe Harry herceggel

2022. október 02.

2 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő harry herceg meghan markle Károly király
Hihetetlen, kik szálltak szembe Harry herceggel
© Samir Hussein / Getty Images

Újabb ellenségeket szerzett magának Harry herceg. 


Harry herceg és a palota viszonyáról könyvet lehetne írni. Ő pedig meg is tette, amit a rajongók ugyan nagyon várnak, az érintettek már kevésbé.

Könyvet adnak ki a királyi családról

Harry herceg és Meghan Markle rossz viszonya a királyi családdal és a személyzetettel nem a kilépéssel kezdődött, hanem azokkal a nézeteltérésekkel, amelyek oda vezettek. 

Nemcsak emberileg, pénzügyileg is nagy változás volt számukra a távozás. Ugyanis mostanra már nekik kell mérlegelniük, kitalálniuk, hogyan jutnak pénzhez, miből biztosítják a megélhetésüket. 

Természetesen van egy-egy izgalmas projekt, amelyből megpróbálnak pénzt csinálni, a legtöbb bevételt még mindig a reklámok, megjelenések nyújtják számukra. Nem meglepő, hogy úgy döntöttek, könyvvel jelentkeznek. 

Az udvar természetesen nem fogadta túl nagy örömmel az ötletet, ugyanis mindenki tisztában van vele, hogy eddig soha nem hallott, többségében negatív történetekkel lesznek majd tele az oldalak. 

Harry herceg hajthatatlan

Léptek is, már összegyűltek, hogy kitalálják, hogyan akadályozzák meg a könyv kiadását, de egyelőre nem sikerült megoldást találniuk. Harry herceget többször is megkérték már, hogy ne cselekedjen így, de a kérés süket fülekre talált, a könyv megjelenik. 

Harry herceg azonban annyit megpróbál, hogy az Erzsébet királynőről szóló részek az uralkodó halála miatt kicsit enyhébb verzióban jelenjenek meg. 

Az udvar részére azért is nagyon fontos, hogy mi jelenjen meg, mert biztosítaniuk kell, hogy az uralkodó első 100 napja komoly bökkenő nélkül menjen.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves