Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Vilmos herceg ezt a titkos üzenetet küldte Harry hercegnek

2022. október 03.

2 perc olvasás

ELLE
interjú harry herceg királyi család meghan markle üzenet vilmos herceg
Vilmos herceg ezt a titkos üzenetet küldte Harry hercegnek
© WPA Pool / Pool

Kiderült, miért képtelen megbízni Vilmos herceg Harry hercegben. 


Hoppá! Nagyon úgy tűnik, Vilmos és Harry herceg igen hétköznapi életet élnek, ha nincs hivatalos megjelenésük. A két testvér ugyanis a WhatsApp-on beszélget, most pedig az is napvilágot látott, miről. 

Meghan Markle nem érezte a súlyát a nyilatkozatainak

Nyilvánosságra hozták Vilmos herceg és Harry herceg beszélgetését, amelyet akkor folytattak, amikor egy dokumentumfilmben Meghan Markle nyilvánosan vallott az őt ért megpróbáltatásokról.

Harry herceg és Vilmos herceg is nyilatkoztak akkor, az interjút Tom Bradbury készítette 2019-ben, amikor mind a négyen Pakisztánba látogattak. 

Meghan Markle szavai azonban igen nagy port kavartak, ugyanis azt mondta, hogy nagyon nehéz helyt állnia a mindennapokban friss anyaként és feleségként úgy, hogy minden lépését paparazzik figyelik. Sőt, annak is hangot adott, hogy a családi viszonyok egyáltalán nincsenek rendben, ugyanis Harry herceg és Vilmos herceg teljesen más úton járnak, ami sok nézeteltérést okoz. 

Vilmos herceg képtelen megbízni Harry hercegben

Sajnos ez az interjú annyira őszintére sikerült, hogy Vilmos herceg és Harry herceg azóta is szenvedik annak következményét. Ez volt ugyanis az első olyan alkalom, amikor a problémákat megosztották a nagyvilággal is. 

Ez pedig sokszor gátolta Vilmos herceget abban, hogy rendbe hozza kapcsolatát testvérével. Ugyanis attól tart, hogy ha valami rosszat mond, akkor Harry herceg és Meghan Markle azonnal a sajtóhoz rohannak, ezt pedig semmiképpen sem szeretné. 

Vilmos herceg az interjút követően megkérdezte, tudnak-e személyesen találkozni, hogy tisztázzák a történteket, de amikor Harry herceg rájött, hogy testvérének személyi titkára is tudomást szerezne róla, inkább lemondta. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves